Ако правим тези 10 неща с партньора си, обезателно ще постигнем хармония във връзката си (Част 1)

0
393

Всяка връзка, особено когато е по-дългосрочна, преминава през различни етапи. Когато първоначалният етап на влюбването отмине, хората започват да се връщат към реалността и към осъзнаването, че партньорът им също е нормален човек, който има своите недостатъци и слабости. Често това е повратната точка в отношенията, когато много двойки не издържат и се разпадат. Но за да можем да заздравим връзката си и да създадем щастлива и хармонична обстановка, просто трябва да започнем да правим тези 10 неща с партньора си. Те ще ни помогнат не само да го опознаем още по-добре, но и ще се превърнат в наши навици, които ни сближават и ни помагат да прекарваме приятно времето си заедно. Ето и кои са те.
1. Готвене
Едно от най-приятните занимания, които можем да правим заедно, е готвенето. Това е творчески процес, който може да бъде и много забавен, когато го правим с най-близкия си човек. Да, понякога вместо в купата, брашното за тортата може да остане по косата ни, но за сметка на това ще сме се забавлявали с партньора си. Освен това е и практично, защото когато готвите заедно, спестявате време и усилия.Познавате ли половинката си наистина? Ако във връзката ви има тези 7 признака, значи неЗа да бъде една връзка здрава и щастлива е много важно да познаваме партньора си. Колкото и да ни се…Nov 26 2018vsyakajena.com

2. Разговори за деня
Хубаво е с половинката си да си изградим навик да си разказваме за хубавите моменти, които сме изживяли през деня. Така ще наблегнем на позитивната част от ежедневието си и ще се разтоварим от проблемите си. Освен това е добре да оставим проблемите от работата в офиса, за да не пренасяме негативната енергия у дома.
3. Очен контакт
Друго нещо, което не бива да забравяме да споделяме с партньора си е очния контакт. Неслучайно хората са казали, че очите са прозорец към душата на човека. Когато се гледаме в очите, ние си предаваме взаимно енергия и подсъзнателна подкрепа, която е много важна за хармонията във връзката ни.
4. Спомени за началото
Не се притеснявайте да говорите с партньора си за общите ви първи спомени. Като си ги припомняте заедно от една страна ще си дадете възможност да ги изживеете отново и то през погледа на другия, но и ще успеете да събудите искрите от тези първи трепети в отношенията си.
5. Масаж
Масажът е друго от тези 10 неща, които можем да правим, за да се сближим с половинката си. Според различни проучвания, двойките, които си правят масажи един на друг, се чувстват много по-щастливи и удовлетворени в отношенията си. А освен това винаги е добра идея да помогнем на партньора си да си почине след дългия работен ден.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАПоведението ни е ключово за общуването. Вижте кои 12 грешки отблъскват околнитеЗащо някои хора така лесно привличат чуждото внимание, а други са все сами? Оказва се, че не всичко …Oct 12 2018vsyakajena.com