7-те основни прилики между принцеса Даяна и Кейт Мидълтън

0
430
принцеса Даяна

Последните две поколения в кралското семейство наследниците на короната са все мъже – принц Чарлз и синовете му принц Уилям и принц Хари. И тримата се женят за дами, които нямат много общо с монархията, преди да станат съпруги на принцовете. Но преди на хоризонта да се появи Меган Маркъл и да пренасочи вниманието на медиите и обществото към себе си, то бе изцяло съсредоточено върху Кейт Мидълтън – съпругата на принц Уилям. Хората виждат много прилики между нея и бившата съпруга на принц Чарлз – покойната принцеса Даяна. Макар и да има и много разлики между тях, хората се съсредоточават повече върху това, по което си приличат. Днес ще ви представим кои са 7-те основни прилики между принцеса Даяна и Кейт Миидълтън, които и до днес вълнуват населението на Острова.
1. Благотворителност
И двете дами се отнасят много сериозно към благотворителността. Принцеса Даяна именно чрез благотворителната си дейност печели толкова много симпатии сред английските граждани. Освен това тя не избирала най-популярните каузи, а такива, които за нея наистина са важни и значими. Кейт Мидълтън също активно се занимава с благотворителни каузи, които според нея не са за пренебрегване.
2. По-малък брат
Макар че семейството на Мидълтън е по-малко, и двете имат по-малки братя. Братът на Даяна е известен като граф Спенсър, а братът на Кейт Мидълтън е бизнесмен.Кейт Мидълтън с моден гаф, който разбуни духовете на Острова (Снимки)Британското кралско семейство е постоянно в светлините на прожекторите. Всяка крачка на кралските ос…Feb 12 2019vsyakajena.com

3. Кралици
Въпреки че принц Чарлз и принцеса Даяна се разделят, тя е щяла да стане кралица, ако това не се беше случило. Освен това тя придобива титлата принцеса на Уелс в деня на сватбата си, защото съпругът й е първи по ред за трона. Кейт Мидълтън също ще стане кралица, когато принц Уилям стане крал, но засега двамата са титулувани херцози на Кеймбридж.
4. Професия
И двете дами са имали съвсем нормални професии, преди да станат част от кралското семейство. Даяна е била детегледачка и е работила в детска градина, а Кейт Мидълтън е работила за модна компания.
5. Нормален живот
Причината двете да имат професии се крие във факта, че преди да се омъжат, и двете са водили нормален начин на живот като всеки от нас. И въпреки, че семейството на Кейт Мидълтън да е сред по-заможните, тя е имала съвсем нормално ежедневие, преди да стане херцогиня на Кеймбридж. Даяна е с аристократично потекло, но е ходила в обикновено училище и получава титлата „лейди“ чак на 14-годишна възраст.
6. Среща с принц като тийнейджърки
И двете дами се срещат със своя принц още като тийнейджърки. Даяна и Чарлз се запознават, когато Даяна е едва на 16 години, като по това време принцът излиза със сестра й. Уилям и Кейт пък се запознават, когато тя е на 18 години, но започват своята връзка две години след това.
7. Майки на крале
И двете са майки н деца, които един ден ще наследят трона от своите бащи. Даяна – на принц Уилям, а Кейт Мидълтън – на принц Джордж.
Яна ВОЙНОВАКейт Мидълтън с уникални признания за трите си децаСъпругата на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън, е горда майка на три страхотни деца – две момче…Jan 29 2019vsyakajena.com