6 филмови сцени, които са невъзможни в реалността (Снимки)

0
288
филмови сцени

Реалността и филмовото изкуство често вървят ръка за ръка, но в същото време има много разлики. Разбира се, за да бъде един филм ефектен и впечатляващ, е нормално някои неща да са преувеличени или дори измислени. Днес ви представяме 6 филмови сцени, които изглеждат като истински, но в реалния живот са направо невъзможни.

За да направят филмите по-зрелищни и интересни, режисьорите често съставят сцени и истории, с които никога не бихме се сблъскали в реалния живот. А тези сцени наистина са трудни за пренебрегване, пишат от dama.bg. Жена се подстригва у дома, но изглежда като модел, експлозиите не вредят на главните герои и всички са постигнали кариерен успех още на 20-годишна възраст. Тези и още други странни сме подготвили в нашата галерия.

Грешното облекло в грешното време

Снимка: dama.bg

Кой ще излезе без шапка, ако навън е люта зима? Ние искаме героите да изглеждат привлекателни, но в реалния живот, освен действителните си проблеми, щяха да имат и проблем със замръзнал нос.

Сърдечният масаж е достатъчен

Снимка: dama.bg

Във филмите често виждаме хората да правят сърдечен масаж, а спасеният става и продължава живота си. Но това не е вярно. Смисълът на масажа е да възстанови частично функцията на мозъка и сърцето, докато пристигне помощ.

Героите лесно се предпазват от експлозии

Снимка: dama.bg

В „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ главният герой преживя мощна ядрена експлозия, като се скрива в хладилник. Ако беше в реалния свят, щеше да се намира в радиуса на мястото, където всичко ще стане на пепел и щеше да се зарази от радиацията.

На 25 хората вече са успели в живота

Снимка: dama.bg

Разбира се, има хора, които успяват в ранна възраст. Но все още е загадка как успяват да изглеждат толкова привлекателни, да бъдат толкова добри в бойните изкуства и да могат да приземят самолет на Еверест.

Новините започват от перфектния момент

Снимка: dama.bg

След като някой каже: „Пусни новините!“, виждаме необходимия канал и описанието на събитията, започвайки от точния момент. Би било нормално да бъде в ефир, ако става дума за нещо наистина огромно, но за грабеж на бензиностанция, изглежда наистина странно.

Подстригват се у дома и са красиви

Снимка: dama.bg

Много често жените във филмите, които страдат, се нуждаят от радикална промяна във външния си вид. И то веднага, и да го направят сами. Ситуацията е разбираема, но защо след това изглеждат като модели?

Вижте още:8 филма, които всяка силна жена трябва да гледа18 филмови факта, за които никой не е подозиралФилмовото изкуство е изключително привлекателно, но не само заради крайния резултат. Той е плод на м…Mar 13 2020vsyakajena.com