6 знаменитости, които отглеждат близнаци без проблем (Снимки)

0
147
знаменитости близнаци

Днес ще ви представим няколко знаменитости, които имат близнаци и въобще не се оплакват от това, даже напротив – те показват завидно спокойствие и увереност, че всичко ще бъде наред.

Отглеждането на близнаци не е само забавления и игри. Едно проучване предполага, че майките, които са имали повече от едно дете наведнъж, са с 43% по-голяма вероятност да изпитат депресия, пишат от dama.bg. Много знаменитости също знаят от първа ръка какво е да жонглират между няколко деца едновременно. Но почти всички от тях могат да ви кажат, че в края на деня любовта, с която са заобиколени всеки ден, си струва всичките усилия. Не можем да не отбележим колко са сладки на някои знаменитости с техните близнаци и искаме да ви поканим да се присъедините към забавлението.

Марая Кери

Снимка: dama.bg

Марая има големи планове за бъдещето на близнаците си. Тя ги подготвя за кариера в развлекателния бизнес, тъй като често ги виждаме да пеят в Инстаграма ѝ. Синът и дъщеря ѝ също включени в римейк на музикален клип към „All I Want For Christmas Is You“.

Дженифър Лопес

Снимка: dama.bg

Лопес също е предала таланта си на децата си. И Макс, и Еме са талантливи певци. Изглежда, че Еме се интересува особено от певческа кариера и дори се присъедини към известната си майка по време на грандиозното изпълнение на Super Bowl тази година.

Бионсе

Снимка: dama.bg

Бионсе и Джей Зи не очакват нищо друго освен величие за живота на децата си. Сър Картър и Руми Картър са запазени търговски имена в САЩ, точно като голямата им сестра Блу Айви Картър.

Селин Дион

Снимка: dama.bg

Селин Дион има близнаци от покойния си съпруг Рене Анжелил. Въпреки че баща им го няма от 2016 г., известната певица поддържа паметта за него със специален ритуал – всяка вечер Еди и Нелсън разговарят със снимката на Рене и му казват лека нощ.

Джули Боуен

Снимка: dama.bg

Забавен факт – Джули Боуен беше бременна с близнаците си, когато започна да снима „Модерно семейство“. По-наблюдателните зрители може би са забелязали, че това е така още в първия епизод на сериала.

Мадона

Снимка: dama.bg

Мадона осинови 4 деца от африканската страна Малави и нейните близнаци са сред тях. Освен това помогна за изграждането на педиатричната болница „Мърси Джеймс“ в страната като жест на благодарност за това, че ѝ е дала бебетата.

Вижте още:12 знаменитости, чиято смърт остава пълна мистерия12 удивителни факта за знаменитостите, родени през април: Какво е общото между Шекспир, Да Винчи и Елизабет IIАприл е месецът на обновлението – всичко цъфва и се раззеленява и може би затова, ако децата ви са р…Apr 11 2018vsyakajena.com

loading...