6 грешки в любими филми, които никой не е забелязал (Снимки)

0
145
любими филми

Всеки от нас има любими филми, които особено в момента на социална изолация, можем да гледаме поне още веднъж. Понякога обаче дори и най-добрите режисьори и филмови артисти правят грешки. Днес ще ви представим някои от тях, които никой не е забелязал, макар че са доста очевидни.

Често филмите с вълнуващ сюжет ни държат в напрежение до края и това не ни позволява да видим грешките, които са допуснати, пишат от dama.bg. Именно на това разчитат кинематографите. Или самите те не са забелязали пропуските си. Но винаги има поне един фен на филма, който няма да бъде заблуден и ще посочи всички грешки. Представяме ви 13 любими филма и сериала, в които има несъответствия.

„Междузвездни войни: Епизод І“

Снимка: dama.bg

От някои кадри лесно можете да разберете технологията, с която се поставят перуките мна актьорите. Във филма се вижда, че косата на Лиъм Нийсън е фалшива.

„Аладин“

Снимка: dama.bg

Във филма има сцена на преследване, в която Жасмин изпуска вълшебната лампа. Абу тябва да я вземе, но е на грешно място и грабна грешната лампа. Тоест, героите ще трябва да се върнат, за да я вземат, но лампата се оказва истинска.

„Краят на света“

Снимка: dama.bg

Във филма андроидите ядат храна и пият напитки, но къде отиват те никой не знае. Сцената, в която един от тях губи главата си се вижда, че в шията им няма място, откъдето да минават храната и напитките.

„Бандитките на Оушън“

Снимка: dama.bg

Всеки с компютър знае, че JPEG е графичен формат за съхранение на изображения. Въпреки това, според сюжета на филма, героят успява да гледа видео именно в този формат.

„Спайдър-Мен: Далеч от дома“

Снимка: dama.bg

Във филма очилата на Тони Старк разпознават лица и предоставят информация за тях. По някаква причина обаче това работи в определени моменти. Например, те не разпознават Мистерио.

„Отмъстителите: Краят“

Снимка: dama.bg

Робърт Дауни-Джуниър успява да промени формата на мустаците си за секунда. И го прави точно в костюма на Железния човек. Очевидно между заснемането ма сцените е минало известно време.

Вижте още:6 филмови сцени, които са невъзможни в реалността (Снимки)8 филма, които всяка силна жена трябва да гледаВ днешно време имаме достъп не само до огромно количество информация, благодарение на Интернет, но и…Mar 14 2020vsyakajena.com

loading...