3-годишно момченце дръпна Меган Маркъл за косата. Това, което направи принц Хари разтърси мрежата (СНИМКИ)

0
447

Преди дни херцозите на Съсекс бяха на посещение в Ирландия. Принц Хари и Меган Маркъл решиха да съчетаят полезното с приятното и си подариха сърцераздирателна среща с млади спортисти от Келтската атлетическа асоциация. Децата едва сдържали радостта си и и изобщо не се смутили от факта, че пред тях стоят кралски особи. А едно от тях, като истински ирландец, взело нещата в свои ръце и си позволило по-близък контакт с височайшите гости. 3-годишният Уолтър Калън, като истински ирландец, решил да вземе инициативата в свои ръце. Хлапето първоначално докоснало лицето на американската актриса, а после леко я дръпнало за косата.

Биографът на лейди Даяна разобличи Мегън Маркъл като безмилостна и пресметлива. Ето какви тайни за актрисата разкриПрез 1992 година Андрю Мортън издава биографията на лейди Даяна, която разтърсва кралското семейство…Apr 19 2018vsyakajena.com

Меган изобщо не се смутила от поведението му и побързала да го дари с усмивка. Но принц Хари решил да се направи на строг и решил да предаде няколко урока по обноски на малкия „нахалник“, заканвайки му се с пръст. Съдейки по снимките – опитите му не са се увенчали с успех. Младият принц с удоволствие общувал с децата и дори позволил на едно от тях -Дилън, да му пипне рижата брада. „Може един ден, когато пораснеш, и ти да имаш такава, кой знае!“, казал той на хлапето. Това не е първият случай, в който младото семейство се държи мило и непосредствено с малки дечица. А почитателите им нямат търпение да чуят щастливата новина, че Меган и Хари чакат бебе. Нищо чудно да не им се наложи да чакат още много дълго!
Източник: jenata.blitz.bgПомните ли Руското ангелче? Ето как изглежда днесСетихте ли се кое е това момиченце?
В класацията на Daily Mail тя е определяна като най-красивото де…
Jun 27 2018vsyakajena.com