20 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Мис Таен агент“

0
366
Мис Таен агент

Днес ще ви представим как се промениха актьорите от „Мис Таен агент“. Ясно е, че всеки се променя с времето, но когато става въпрос за актьори, ни е по-трудно да го възприемем, тъй като сме свикнали да ги виждаме в определени роли и понякога забравяме, че и те са хора.

„Мис Таен агент“ е една от любимите комедии от началото на века, пишат от dama.bg. С участието на актьори като Сандра Бълок, Уилям Шатнър, Кандис Бъргън и Майкъл Кейн, успехът на филма беше гарантиран. На 14 март е роден именно Майкъл Кейн. За да отбележим празника на актьора, сме подготвили галерия с екипа на „Мис Таен агент“ и как се промениха те за 20 години. Честит рожден ден, Майкъл!

Майкъл Кейн

Снимка: dama.bg

Майкъл Кейн е роден на 14 март 1933 г. в Източен Лондон, в семейството на Морис Джоузеф и Елен Франсис Мери. Баща му е портиер на рибен пазар, майка му е готвачка и домашна прислужница. Бащата на Кейн е католик, въпреки че самия Кейн е възпитан в протестантската вяра на майка си. Майкъл завършва училище на 16 години и започва работа във филмовата компания „Peak Films“. В началото на 50-те години постъпва в армията, като служи в Германия и участва в Корейската война. След като се уволнява от армията работи известно време във фабрика за производство на масло, преди да започне работа като помощник мениджър в регионалния театър в Западен Съсекс.

Диъдри Куин

Снимка: dama.bg

Хедър Бърнс

Снимка: dama.bg

Бенджамин Брат

Снимка: dama.bg

Бенджамин Джордж Брат (на английски: Benjamin George Bratt) (роден на 16 декември 1963 г.) е американски актьор. Известен е с ролята си на детектив Рей Къртис в сериала „Закон и ред“, за която е номиниран за награда Еми в категорията Най-добър поддържащ актьор. Участва във филми като „Разрушителят“ (1993), „Мис таен агент“ (2000), „Трафик“ (2000), „Жената-котка“ (2004) и „Облачно с кюфтета“ (2009).

Сандра Бълок

Снимка: dama.bg

Сандра Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон, окръг Колумбия. Баща ѝ Джон Бълок (John W. Bullock), служи в армията на Съединените американски щати, майка ѝ, Хелга Г. Майер (Helga D. Meyer, 1942 – 2000) е немска оперна певица и учител по музика. Двамата се срещат в Нюрнберг, Германия, докато бащата на Сандра, Джон, е командирован там. Сандра Бълок има по-малка сестра – Gesine Bullock-Prado, която е бивш вицепрезидент на филмовата компания на Бълок „Fortis“.

Като дете Сандра Бълок често придружава майка си при нейните оперни представления. Тя прекарва известно време в Залцбург и Нюрнберг, където остава с леля си и баба си и учи немски език. Бълок учи в гимназия Вашингтон-Лий (Washington-Lee High School), където е мажоретка и участва във всички училищни театрални представления. След като се дипломира в гимназията през 1982 г., започва следването си в Университета в Източна Каролина в Грийнвил (East Carolina University in Greenville), със специалност драма. Дипломира се през 1986 г. След дипломирането си се мести в Манхатън и работи като барман, сервитьор и гардеробиер по време на прослушвания за роли.

Вижте още:24 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Вдовицата в бяло“ (Снимки)33 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Дързост и красота“ (Снимки)„Дързост и красота“ е един от най-емблематичните и дългоизлъчвани сериали в света. Поколения наред с…Mar 14 2020vsyakajena.com

loading...