10 успешни филма, които не бяха одобрени от критиците ЧАСТ 2 (Снимки)

0
405
критиците

Днес ще ви представим 10 успешни филма, които не бяха одобрени от критиците. Понякога в кино индустрията се случва така, че критиката не взима правилно решение за дадено произведение. Разбира се, трябва да се отчете и факта, че все пак става въпрос за хора и за лично мнение, което невинаги може да бъде меродавно. Затова и може би не е особено добре да приемаме на сляпо оценките на критиците и е добре да не бъдем предубедени към филми, които имат ниска оценка от критиката.

Има не един случай, в който филм има невероятен успех сред критиците, но зрителите не са впечатлени, предават от dama.bg. Разбира се, случва се и обратното – продукцията жъне невероятен успех по кината, докато хората, които дават оценки не са особени доволни от видяното. Представяме ви 10 любими филма, които критиците не одобриха.

„Стъкления“

Снимка: dama.bg

Въпреки че критиците масово не харесаха филма, все пак 37% от тях подкрепиха прожекцията. Зрителите издадоха своята присъда – 68% хареса филма.

„Животът такъв, какъвто е“

Снимка: dama.bg

Критиците бяха категорични в решението си – едва 14% подкрепа. Зрителите пък се влюбиха в продукцията и цели 83% от тях дадоха положителни оценки.

„Недосегаемите“

Снимка: dama.bg

Критиците бяха на кантар относно този филм – 41% г одобриха, което определено е успех сред класацията. Зрителите също дадоха висока оценка – 82% казаха, че са впечатлени.

„Животът на Дейвид Гейл“

Снимка: dama.bg

Критиците дадоха ниска оценка на тази продукция – само 19%. Публиката беше на друго мнение и цели 81% подкрепиха сюжета.

„Второстепенна красота“

Снимка: dama.bg

Критиците не бяха фенове и на този филм. Само 14% дадоха положителни рецензии, докато феновете – цели 64%.

Вижте още:6 скрити детайла в известни филми, които разкриват сюжета (Снимки)За зрителите обикновено е най-интересно, когато в даден филм се случи нещо неочаквано. Именно в това…Jul 10 2020vsyakajena.com5 от най-противоречивите филмови двойки (Снимки)Днес ще си поговорим за някои от най-противоречивите филмови двойки. Ясно е, че когато се прави филм…Jun 26 2020vsyakajena.com