10 успешни филма, които не бяха одобрени от критиците ЧАСТ 1 (Снимки)

0
544
10 успешни филма

Днес ще ви представим 10 успешни филма, които не бяха одобрени от критиците. Понякога в кино индустрията се случва така, че критиката не взима правилно решение за дадено произведение. Разбира се, трябва да се отчете и факта, че все пак става въпрос за хора и за лично мнение, което невинаги може да бъде меродавно. Затова и може би не бива винаги да бъдем предубедени към филми, получили ниска оценка от критиката.

Има не един случай, в който филм има невероятен успех сред критиците, но зрителите не са впечатлени, предават от dama.bg. Разбира се, случва се и обратното – продукцията жъне невероятен успех по кината, докато хората, които дават оценки не са особени доволни от видяното. Представяме ви 10 любими филма, които критиците не одобриха.

„Бохемска рапсодия“

Снимка: dama.bg

Едва 60% от критиците одобриха филм, докато зрителите се влюбиха в него и му дадоха 8,5 от 10.

„Смъртоносно желание“

Снимка: dama.bg

Критиците бяха крайно недоволни от филма и едва 18% от тях го харесаха. Зрителите бяха на друго мнение – 72% от тях дадоха положителен вот.

„Месец любов“

Снимка: dama.bg

Романтичният филм се хареса на едва 15% от критиците, които го гледаха. Публиката хареса играта на Киану Рийвс и Чарлийз Терон – 76% от тях дадоха положителни оценки.

„Анна“

Снимка: dama.bg

Критиците не бяха впечатлени от филма, който излезе едва миналата година и едва 36% от тях го подкрепиха. Публиката пък беше на друго мнение и цели 81% заявиха, че харесват продукцията.

„Четири стаи“

Снимка: dama.bg

Комедията от 1995 година не спечели сърцата на критиците и получи ниско одобрение – 13%. Зрителите бяха на друго мнение и цели 69% от тях подкрепиха продукцията.

Вижте още:6 скрити детайла в известни филми, които разкриват сюжета (Снимки)За зрителите обикновено е най-интересно, когато в даден филм се случи нещо неочаквано. Именно в това…Jul 10 2020vsyakajena.com5 от най-противоречивите филмови двойки (Снимки)Днес ще си поговорим за някои от най-противоречивите филмови двойки. Ясно е, че когато се прави филм…Jun 26 2020vsyakajena.com