10 известни личности, които са многодетни родители

0
1194
многодетни родители

Да бъдем многодетни родители е мечта на много от нас. Това обаче е свързано не само с желание, но и с възможности. Днес ще ви представим няколко известни личности, които са сбъднали тази мечта и които за щастие, имат възможност да ги отглеждат в добри условия.

Познаваме ги заради техните страхотни филмови хитове, но се оказва, че са и горди майки и татковци на много деца, предават от dama.bg. От Брус Уилис, който има 5 дъщери, до Еди Мърфи, който е баща на 10 деца, те имат „пълни ръце“ и вероятно ще се изненадате, че ще намерите някои от тези знаменитости в нашия списък на майки и татковци. Искаме да обърнем внимание на 10 звездни родители, които имат 5 или повече деца. Ето кои са.

Брус Уилис
Брус Уилис има 3 дъщери – Румър, Скаут и Талула, заедно с актрисата Деми Мур и 2 дъщери, Мейбъл и Евелин, с актрисата и модел Ема Хеминг.

Чарли Шийн
Чарли Шийн е баща на 5 деца. Трите му дъщери са Касандра, Сам и Лола, а имената на двамата сина на Шийн са Макс и Боб.

Еди Мърфи
Еди Мърфи има невероятно голямо семейство. Баща е на 10 деца, чиято възраст варира от 2 до 31 години. Имената на децата му са Ерик, Кристиан, Брия, Майлс, Шейн, Зола, Бела, Ейнджъл, Изи и Макс. На снимката виждате Еди Мърфи с всичките му деца.

Стивън Спилбърг
Стивън Спилбърг е горд татко на 7 деца и всички те вече са пораснали. Известният филмов режисьор и продуцент има 4 дъщери – Джесика, Саша, Микаела и Дездри и 3 сина – Макс, Тео и Сойер.

Мел Гибсън
Заедно с Робин Дениз Мур Мел Гибсън има дъщеря Хана и 6 сина – Едуард, Кристиан, Уилям, Луис, Мило и Томас. Заедно с музикантката Оксана Григориева актьорът има дъщеря на име Лусия. Деветото дете на Мел Гибсън е сина му Ларс Джерард, когото имат с писателката Розалинд Рос.

Пиърс Броснан
Пиърс Броснан е баща на 4 сина – Дилън, Парис, Шон и Крис и една дъщеря Шарлот, която почина през 2013 година.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли вероятно е една от най-известните майки на много деца в Холивуд. Джоли отглежда синовете си Мадокс, Пакс и Нокс и дъщерите си Захара, Шайло и Вивиан.

Крис Дженър
Крис Дженър е горда мама на голямото и популярно семейство Кардашиян. Тя има 6 деца знаменитости: 5-те си дъщери Кортни, Ким, Клоуи, Кайли и Кендъл и сина си Роб.

Джъд Лоу
Джъд Лоу е горд татко на 5 деца. Той има 3 дъщери Айрис, София и Ада, и двама сина Рафърти и Руди.

Тори Спелинг
Тори Спелинг е друга майка на мнoго деца в Холивуд. Заедно със съпруга си, актьора Дийн Макдермот, Тори отглежда трима сина – Лиъм, Фин и Бо Дийн, и 2 дъщери – Стела и Хати. Тори също е мащеха на сина на съпруга си Джак Монтгомъри. Знаехте ли, че знаменитостите от нашия списък имат толкова много деца? Колко братя и сестри имате?

Вижте още:5 любими звезди, които смениха драстично прическата си тази година (Снимки)Днес ще си поговорим за някои наши любими звезди. Разбира се, и те са хора като всички нас и от врем…Jul 14 2020vsyakajena.comКак изглеждат звездите без Фотошоп (Снимки)Всеки от нас се е чудим как изглеждат звездите без Фотошоп. Ясно е, че те го ползват свободно, а още…Jul 8 2020vsyakajena.com