10 звезди, започнали кариерата си като деца ЧАСТ 1 (Снимки)

0
828
кариерата си като

Когато става въпрос за кариера, обикновено хората правят първите си стъпки в тази посока след като завършат гимназия. Когато се отнася до кино индустрията обаче, често славата идва на по-ранен етап. Днес ще ви представим 10 звезди, започнали кариерата си като деца.

Много актьори, които обичаме, израснаха пред очите ни, пишат от dama.bg. Някои от тях дори са пенсионирани. Днес само най-верните фенове могат да разпознаят любимците си като малки, защото при някои разликата е огромна. Представяме ви 10 известни личности, които помним от детството си и обожавахме.

Брук Шийлдс – „Синята лагуна“

Снимка: dama.bg

„Синята лагуна“ (на английски: The Blue Lagoon) е американски игрален филм (романтична драма) от 1980 година на режисьора Рандал Клайсър, по сценарий на Дъглас Дей Стюърт, базиран по едноименната книга през 1908 г. на Хенри Де Вер Стакпул. Музиката е композирана от Базил Поледорис, а оператор е Нестор Алмендрос. Той разказва историята на две малки деца, засадени на тропически райски остров в Южния Пасифик. Без ръководството и ограниченията на обществото, емоционални чувства и физически промени възникват, когато достигнат пубертета и се влюбват. Филмът съдържаше значително количество сексуално съдържание и двамата главни герои бяха изобразени на голи. Това беше спорно, тъй като Шийлдс беше на 14 години по време на снимките. За всичките ѝ голи сцени беше използвано двойно тяло и гърдите ѝ останаха покрити с предни снимки.

Филмът излиза на екран на 20 юни 1980 г. от Columbia Pictures. Филмът е подтикнат от критиците, които пренебрегват сценария и екзекуцията му и представянето на Шийлдс, въпреки че кинематографията на Алмендрос получи похвала. Въпреки критиките, филмът имаше търговски успех, обобщавайки над 58 милиона долара за бюджет от 4,5 милиона долара, превръщайки се в деветия най-брутен филм от 1980 година. Филмът получи значителен брой награди. Номиниран е за „Сатурн“ за най-добър фентъзи филм, оператора на филма Алмендрос получи номинация „Оскар“ за най-добра кинематография, Аткинс е номиниран за „Златен глобус“ за нова звезда и Шийлдс печели „Златна малинка“ за най-лоша актриса.

Кристофър Аткинс – „Синята лагуна“

Снимка: dama.bg

„Синята лагуна“ (на английски: The Blue Lagoon) е американски игрален филм (романтична драма) от 1980 година на режисьора Рандал Клайсър, по сценарий на Дъглас Дей Стюърт, базиран по едноименната книга през 1908 г. на Хенри Де Вер Стакпул. Музиката е композирана от Базил Поледорис, а оператор е Нестор Алмендрос.

В ранния викториански период двама млади братовчеди, Ричард (Глен Кохан) и Емелайн Лестрейндж (Елва Джоузефсън), и готвачът на камбуза, Пади Бътън (Лео Макърн), оцеляват в корабокрушение в южната част на Тихия океан и достигат буен тропически остров. Пади се грижи за децата и им забранява да „отиват“ от другата страна на острова, както е открил останки от кървави човешки жертви на олтара. Той също ги предупреждава да не ядат смъртоносно агнешко зрънце.

Няколко години по-късно Пади умира след пиянска запойка. Сега децата отиват в друга част на острова и възстановяват дома си. Минават години и те стават високи, силни тийнейджъри. Те живеят в колибата си, прекарвайки дните си в риболов, плуване и гмуркане за перли. Ричард и Емелайн (сега изиграни от Кристофър Аткинс и Брук Шийлдс) започват да се влюбват. Това е стресиращо за тях, поради липсата на образование за човешката сексуалност. Емелайн е уплашена от първия си менструален цикъл; тя отказва да позволи на Ричард да я огледа заради това, което той си мисли, че е рана. Ричард се привлича физически към Емелайн, но тя не отвръща на чувствата му, подбуждайки Ричард да излиза сам и мастурбира.

Анна-София Роб – „Планината на вещиците“

Снимка: dama.bg

Александър Лудвиг – „Планината на вещиците“

Снимка: dama.bg

Алекса Вега – „Деца Шпиони“

Снимка: dama.bg

Деца шпиони (на английски: Spy Kids) е американска детска екшън комедия от 2001 г. на режисьора Робърт Родригес. Той е първият от поредицата филми за Деца шпиони, последван от две продължения през 2002 г. „Деца шпиони 2: Островът на изгубените мечти“ и „Деца шпиони 3-D: Краят на играта“ от 2003 г.

Вижте още:5 любими звезди, които смениха драстично прическата си тази година (Снимки)Днес ще си поговорим за някои наши любими звезди. Разбира се, и те са хора като всички нас и от врем…Jul 14 2020vsyakajena.comКак изглеждат звездите без Фотошоп (Снимки)Всеки от нас се е чудим как изглеждат звездите без Фотошоп. Ясно е, че те го ползват свободно, а още…Jul 8 2020vsyakajena.com