Софи Маринова

Софи Маринова е една от най-известните ромки у нас. Тя има не само огромен певчески талант, но и непосредствено поведение, което печели хората, при това независимо от музикалните им пристрастия. Певицата има дългогодишна кариера зад гърба си, по време на която е издала редица албуми и хитове и до днес продължава да се изявява на сцена, радвайки феновете си.

В личен план може да се каже, че животът на Софи Маринова е меко казано интересен. В момента тя е обвързана с Тодор Давидов, известен още като Гринго. Двамата минаха през добро и лошо, особено преди време, когато Гринго бе обвинен в изнудване. По време на процеса ромската перла пламенно защитаваше любимия си и до последно твърдеше, че е невинен. В крайна сметка той бе осъден и излежа своята присъда. Малко след това, през март тази година двамата се венчаха, в присъствието на редица имена от поп-фолк гилдията у нас.
Софи Маринова и Гринго разделени заради бой?Софи Маринова е една от най-известните поп-фолк певици у нас. Ромката грабва сърцата на почитателите…Jul 10 2019vsyakajena.com

Оказва се обаче, че връзката им далеч не е спокойна и уравновесена, пишат от „Хотнюз“. Според техни сведения, двамата редовно се карат, като дори се стига до физическо насилие. Според слуховете именно такъв скандал е довел до счупването на ръката на Софка, която доскоро бе с гипс. Както личи от снимката, певицата вече е добре и от гипса няма и следа. В момента тя прекарва изключително много време със сина си Лоренцо.

Това не е първият сблъсък между двамата. Още през 2016 година Софи Маринова бе подала жалба в полицията за физически тормоз. Тогава тя разказа за случилото се: „Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам“. Дали връзката им ще продължи или не, тепърва предстои да разберем.
Яна ВОЙНОВАСофи Маринова отправи закачливо предизвикателство към БониСофи Маринова е може би една от най-утвърдените поп-фолк изпълнителки у нас. Тя започва своята музик…Feb 8 2019vsyakajena.com

Коментари