Това се казва класика: Да си припомним една вечна песен (Видео)

0
70
класика

Музиката е едно от приложните изкуства, които бързо се превръщат в световен хит. Не само, че благодарение на прекрасните гласове на певците и певиците, хората могат да се насладят на невероятни изпълнения, но и богатството и разнообразието на музикалните инструменти прави музиката едно неповторимо изживяване, което понякога е единственото, което може да ни успокои, да ни развесели или пък разсее от злободневните грижи. Да си припомним тази вечна песен на група „Сигнал“Легендарните парчета се помнят вечно. Колко пъти ви се случвало под душа, зад волана, или на други м…Mar 6 2019vsyakajena.com

Разбира се, всеки човек се вълнува от различни стилове музика и тук отново опираме до индивидуалните предпочитания на хората, както и до средата, в която сме израсли. Обикновено вкусът ни за музика се формира през целия ни живот, защото можем да открием нови стилове и изпълнители, които не сме подозирали, че харесваме, но първите музикални знания придобиваме от родителите си и музиката, която те харесват.

Независимо от това обаче, има някои песни, изпълнители и мелодии, които се определят като класики и определено има защо. Те се харесват на поколения, независимо от техните разбирания, живот, ценности и народност и това се дължи на качеството, с което тези изпълнения са направени. Това само по себе си е показателно не само за таланта на изпълнителите, но и за това, че музиката е универсален език за разбирателство между хората.

Днес ви представяме една именно такава песен, която спокойно може да бъде определена като класика. Става дума за песента „Time of my life“, която озвучава емблематичната сцена от филма „Dirty dancing“. Нека се насладим на изпълнението и ако то е любимо и на вас – споделете го с приятелите си!
Яна ВОЙНОВА

Тази песен е вечна, нека й се насладим (Видео)Музиката е едно от нещата, които карат хората да се отпуснат, да си починат и да преживеят различни …Mar 5 2019vsyakajena.com