Това са най-значимите половинки на Чарли от „Двама мъже и половина“ (Снимки)

0
1676
Чарли

Днес ще ви представим кои са най-значимите половинки на Чарли от „Двама мъже и половина“. Женкарят от сериала имаше много връзки, но имаше и някои дами, които оставиха следа в живота му. Ето и кои са те и какво се случва с актрисите, възприели тези образи.

Чарли Харпър от „Двама мъже и половина“ е един от най-известните любовници в телевизионните сериали, предават от dama.bg. Той е символ на романтичните подвизи, пиянските купони и финансовия успех. Дълги години гледахме комедията и се смеехме на проблемите на чичо Чарли и се възхищавахме на красивите жени. Но какво се случва с половинките на Чарли Харпър и какво правят те днес? За да отговорим на този въпрос, създадохме галерия с 10 от най-култовите половинки на героя.

Лиз (Тери Хатчър)

Снимка: dama.bg

Лиз е сестрата на Джудит. Двамата с Чарли бяха интимни по време на сватбата на Алън и Джудит. Днес Хечър участва в „Супергърл“ и беше забелязана в комедията „Лудост в метода“ от 2019 година.

Лора (Хедър Локлиър)

Снимка: dama.bg

Хедър беше адвокатка на Алън, но си падаше по Чарли. В крайна сметка той разби сърцето ѝ и тя саботира делото. Локлиър има няколко участия в различни сериали, а миналия месец информира, че е сгодена.

Мелиса (Кели Стейбълс)

Снимка: dama.bg

Мелиса беше секретарката на Алън, която хареса Чарли, но той я излъга най-безцеремонно. Днес Стейбълс се занимава основно с озвучаване на анимации.

Линда Харис (Минг-На Уен)

Снимка: dama.bg

Линда беше съдия, която отказваше да представи Чарли като своя половинка и в крайна сметка връзката им приключи. Минг-На днес участва в сериала „Агентите на ЩИТ“.

Кортни (Джени Маккарти)

Снимка: dama.bg

Кортни успя да прелъсти и да излъже Чарли да си купи изключително скъпа кола. Маккарти участва в сериала Return of the Mac.

Лиса (Денис Ричардс)

Снимка: dama.bg

Лиса е гадже на Чарли, с когото редовно се събира и разделя. При последната им среща тя вече е разведена и има дете от друг. След развода си с Чарли Шийнс, тя взе участие в „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“.

Вижте още:6 скрити детайла в известни филми, които разкриват сюжета (Снимки)За зрителите обикновено е най-интересно, когато в даден филм се случи нещо неочаквано. Именно в това…Jul 10 2020vsyakajena.comСкритите детайли в 6 филма, разкриващи неочаквания край (Снимки)Днес ще си поговорим за скритите детайли в някои филми. По принцип за зрителите филм, който има неоч…Jun 4 2020vsyakajena.com