Тези 5 навика на жените изнервят мъжете до краен предел

0
517
навика

На всички ни е ясно, че мъжете и жените разсъждават по различен начин и често подхождат към една и съща ситуация по коренно различен начин. В това, разбира се, няма нищо лошо, защото често именно различните подходи раждат решението на проблема. Понякога обаче поведението на дамите наистина изнервя представителите на силния пол, защото те просто не могат да разбират женската мотивация, която провокира този тип поведение. След редица психологически проучвания, учените достигнаха до 5 навика на жените, които могат да влудят всеки мъж. Ето и кои са те:
1. Козметични процедури
Факт е, че всеки мъж харесва поддържаните жени и за него е добър знак, когато дамата до него полага нужните грижи за красотата си. Тук обаче става дума за прекалените и излишни козметични процедури. Колкото мъжете харесват поддържаните жени, те предпочитат дамите, които само леко подчертават естествената си красота и черти, а не тези дами, които имат твърде много интервенции по себе си.Ето кое е първото нещо, което мъжете забелязват в женитеКакто всички знаем, първото впечатление, което оставяме у един човек е много важно за това какви ще …Jan 26 2019vsyakajena.com

2. Бившия
Нито един мъж не желае да слуша за бившия ни приятел, колкото и да се опитва да го прикрие. Когато една жена постоянно напомня за бившия си приятел, мъжът започва да се чуди дали тя все още не е влюбена в него от една страна. От друга страна мъжете изпитват собственическо чувство и да слушат за друг, който е бил с жената до тях наранява мъжкото им его.
3. Груб език
Да, всеки човек попада в ситуация, в която му се иска да ругае и това е съвсем нормално. Но когато една жена използва вулгарни изрази, тя автоматично става по-непривлекателна в очите на мъжа или той започва да я възприема като приятел повече, отколкото като романтичен субект, така че дами, трябва да се държим като такива и да избягваме грубите изрази и поведение, ако искаме да впечатлим даден мъж.
4. Лигавене
Във всяка връзка има моменти, когато партньорите се вдетиняват и си говорят галено или с бебешки гласове. Но когато този маниер се превърне в ежедневие, това изкарва мъжете извън равновесие, твърдят психолозите. Проблемът е, че те не възприемат сериозно жените, които прибягват често до този похват. За тях това е незряло и много бързо омръзва.
5. Дрехи
Последният от тези 5 навика е свързан с външния вид. Както вече споменахме, мъжете са много собственически настроени, дори и да не го показват. И колкото и да им е приятно дамата до тях да е секси в дрехите си, те не обичат жена им да е облечена с твърде предизвикателни дрехи, защото това привлича повече погледи на други мъже и това въобще не се нрави на мъжете.
Яна ВОЙНОВА10 неща, които жените не знаят, че мъжете забелязват (Част 2)Мъжете и жените се различават по много неща, едно от които е това, на което обръщаме внимание. Тук с…Jan 25 2019vsyakajena.com