Тайната на Меган Маркъл за спасение от коронавируса по време на полет

0
507
коронавируса

Целият свят е полудял по темата за коронавируса в момента и това е нормално, тъй като този вирус, макар и съвсем обикновен, е нов и все още за него няма нито вваксина, нито установено лечение. Днес ще ви представим каква е тайната на Меган Маркъл да се предпази от тази опасност по време на полети.

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл има няколко страхотни трикчета, с които се спасява от микробите по време на пътуване, пишат от pochivka.blitz.bg. Бившата актриса и съпруга на британския принц Хари пътува доста миналата година и посети дестинации като ЮАР, Малави, Ботсвана и няколко пъти Канада.

Преди тя да бъде кралска особа, преди „Мегзит“ и раждането на сина си Арчи, Меган поддържа лайфстайл блог – “The Tig”. Едно от нещата, които тя трябва да пожертва, за да стане съпруга на кралска особа, е и този блог. Той е затворен преди сватбата. Сега, обаче, особено актуално звучи неин пост, който се разпространява в мрежата, в който тя обяснява как да не хванем настинка или вирус. Този съвет изобщо не е популярен, съобщава „Дейли Стар“.

Той, обаче, може да се окаже много полезен по време на пътуване по време на цялата истерия с разпространението на коронавируса. Броят на заразените с опасния вирус по света продължава да расте. Това означава, че сега е по-важно от всякога да се вземат допълнителни мерки за безопасност. В блога си през 2016 година Меган пише: „Ако следите социалната ми мрежа напоследък, ще забележите, че не минава и седмица без да се озова на самолет.

„Да, забавно е, правя го с цел и, да, понякога чувството е доста приятно. Но пътуването със самолет (за работа или за удоволствие), има своите усложнения. Най-важнят въпрос е грижата за себе си“. Тя съветва да избършете седалката, дистанционното и телевизора си на самолета с дезинфектант преди да се настаните. Освен това винаги има под ръка пробиотик и никога не тръгва без шал.

В поста, който е публикуван преди официалното обявяване на годежа ѝ с принц Хари, Меган обяснява: „Моя скъпа приятелка ми каза, че Леонардо Дикаприо ѝ дал чудесен съвет за пътуване. Знам, бих могла данапиша отделен пост само за този разговор. Но ще попитате какво е.

Очевидно той е казал, че за да избегне да се разболее на самолет, той слага малко неоспорин (антибиотична маз) на клечка за уши и маже с нея вътрешността на носа си“. Изглежда херцогинята е възприела без колебание този полезен съвет от Дикаприо. Оттогава насам го ползва непрекъснато.

„Това не само създава бариера за микробите, но също овлажнява кожата в носа. Това е важно, защото когато кожата се напука, бактериите могат да проникнат там. Затова мазането с неоспорин ви предпазва двойно“, обяснява Меган. Неоспоринът е известен още и като неомицин. Във Великобритания се продава само с лекарско предписание.

Вижте още:Меган Маркъл заряза бебето си в КанадаКак да се гримираме като Меган Маркъл (Видео)Меган Маркъл напоследък се възприема от хората противоречиво. Факт е обаче, че тя има неоспорим стил…Jan 23 2020vsyakajena.com