Спират едно от емблематичните предавания в българския ефир

0
1
емблематичните предавания

БНТ е националната ни телевизия, която в годините се е доказала като водеща не само, защото се гледа от всички краища на страната, но и заради професионализма на журналистите в нея. С развитието на частните телевизии обаче, силата на националната такава отслабна, основно заради редица законови рамки, които я поставят в неизгодна позиция спрямо останалите, особено по отношение на предаванията и рекламите, които могат да бъдат излъчвани.

Поради рестрикциите, частните телевизии разполагат с по-големи бюджети и свобода за това какво да излъчват в ефира си. По тази причина обикновено интересните и приятни за зрителите предавания се излъчват по останалите телевизии. Едно от емблематичните предавания обаче, в последните 2 години се излъчваше по БНТ и хората го възприеха много добре. Ани Цолова разказва: за едно нереализирано телевизионно предаване и коренната промяна на живота йАнна Цолова е жена, която няма нужда от особено представяне. Тя е български журналист с 20-годишен о…Oct 21 2018vsyakajena.com

Става въпрос за „Стани богат“ – едно от емблематичните предавания в българския ефир изобщо. Дълги години то бе излъчвано в ефира на Нова, с водещ Ники Кънчев. Когато БНТ откупи правата обаче, от телевизията назначиха за водещ актьора Михаил Билалов – ход, който в началото изглеждаше подозрително за зрителите. Оказа се обаче, че тази промяна внесе глътка свежест в предаването и симбиозата между водещ и участници се получи.

За съжаление, от БНТ официално потвърдиха, че няма да бъдат заснемани нови епизоди на предаването, което се радваше на най-висок рейтинг сред предаванията на телевизията. Те също така съобщиха, че все пак ще има още излъчвания на „Стани богат“, защото вече има определен брой заснети епизоди, които не са излъчени, но след като това се случи, предаването няма да бъде подновено. Спокойно можем да заключим, че това е краят на една ера и да се надяваме, че вбъдеще ще има положително развитие на казуса и ще видим отново в българския ефир образователното предаване.
Снимка: news.bnt.bg
Яна ВОЙНОВАСкандал в ефира на предаването „На кафе“! Репортер разкрива скандална информация за ГалаСутрешното предаване на Нова телевизия, което познаваме много добре от дълги години – „На кафе“ с во…Nov 30 2018vsyakajena.com