Синът на Петя Дикова с дебют в Народния театър (Снимки)

0
89
Петя Дикова

Синът на Петя Дикова – Александър направи своеобразен дебют на сцената на Народния театър, след като именитата му баба Аня Пенчева го показа за пръв път, излизайки с него на сцената след премиерата на спектакъла „Актрисата“ вчера вечерта в Народния театър. След края на постановката Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето, което е едва на 47 дни, пише „Lupa.bg“. Дъщерята на Аня – Петя Дикова роди на 22 април и заедно с поета Илиян Любомиров в момента са най-щастливите родители. Момченцето бе кръстено на бащата на Петя – журналистът Сашо Диков, предават от show.blitz.bg.

Звездното бебе за пръв път дефилира пред обществото на 7 юни вечерта по време на премиерата на баба си в Народния театър, където в спектакъла „Актрисата“ тя си партнира със Стефан Данаилов. Постановката беляза и завръщането на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие. Въпреки че залата бе препълнена и всички шумно ръкопляскаха, а цялата сцена бе осветена от силни прожектори, внукът на Аня Пенчева се държа мъжки и изобщо не се разплака, въпреки че за момент се превърна в звездата на вечерта и измести вниманието от Стефан Данаилов и баба си Аня към себе си.


Петя Дикова и Илиян Любомиров трогнаха мрежата (Снимка)Петя Дикова е една от българските известни личности, които успяха да излязат от сянката на звездните…May 16 2019vsyakajena.com

Актрисата така щастливо се носеше по сцената с малкия Александър на ръце и на няколко пъти го вдигна високо във въздуха, за да покаже, че е горда мъжка баба. Макар Сашко да се роди над 4 кг. на сцената и в прегръдките на баба си той изглеждаше доста мъничък. Александър е първият кръвен внук на Аня Пенчева. Тя има и внук Ивайло от доведената си дъщеря Карина Караньотова – щерка на мъжа й Ивайло Караньотов.

Неостаряващият секссимвол понечи да даде внучето си на истинския герой на вечерта – Ламбо, но той не посмя да го вземе в треперещите си ръце, за да не го изпусне. Другите основни партньори на Аня Пенчева на сцената – Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с радост галеха момченцето и искрено му се радваха. Така под бурните аплодисменти в чест на баба си и на нейния близък приятел и колега Стефан Данаилов новороденият Александър Илиянов Любомиров показа, че подобно на знаменитите си роднини е напълно готов за светския живот и изобщо не се смущава от светлините на прожекторите и от светската суета.Честито: Петя Дикова роди момченце. Ето как го кръстиРаждането на детето е събитие, което всеки родител помни до края на живота си. Това е дар, който осм…Apr 23 2019vsyakajena.com

loading...