кралското семейство

Кралското семейство на пръв поглед е едно от най-щастливите и безгрижни семейства в света. Когато ги погледнем отстрани, не можем да видим причина, поради която те да изпитват някакви трудности. Разбира се, от гледна точка на финансова обезпеченост и обич от страна на британския народ, те нямат проблеми. В същото време обаче, поради естеството на техния имидж и ангажименти, хората като че ли забравят, че те се също са хора и имат емоции, принципи и особености. Както ние не харесваме всеки, с когото се запознаем, същото важи и за членовете на кралското семейство. Оказва се, че може би точно такъв проблем назрява в британския кралски двор. Според слуховете, които се носят в последните месеци, между двете млади двойки в двореца има напрежение.
Падна поредната тайна на британското кралско семейство: Ето какво е задължението на всички принцесиЕдно от основните неща, които масово се обсъждат и медиите следят изключително изкъсо, когато стане …Dec 19 2018vsyakajena.com

С оглед на останалите събития покрай раждането на принц Арчи обаче, това напрежение като че ли остана на заден план. До този момент, когато от Бъкингамския дворец споделиха общ семеен кадър, в центъра на който е най-новият член на кралското семейство – Арчи. Както личи от снимката лицата на Кейт Мидълтън и принц Уилям не са особено искрени. Принцът дори не се е усмихнал, което веднага направи впечатление на феновете на фамилията в интернет. Половинката му е съумяла да се усмихне, но въпреки това усмивката й изглежда престорена и насилена.

Експерти по езика на тялото заявиха, че позата на Кейт Мидълтън също изразява напрежение и ясно показва, че тя като че ли не желае да е част от този кадър. За разлика от половинката на принц Чарлз – Камила, която изглежда спокойна и истински щастлива да бъде част от този семеен фотос. Разбира се, не можем да очакваме, че някоя от двете двойки – Уилям и Кейт или Меган Маркъл и Хари, ще обяви публично какво точно се случва в отношенията им, но със сигурност те не са съвсем гладки.
Яна ВОЙНОВАНовината, която вълнува цяла Англия най-сетне дойде! Меган и Хари зарадваха цялото Кралско семействоНа 19 май 2018 година се случи едно от най-мащабните и широко обсъждани събития в Европа, а именно -…Oct 16 2018vsyakajena.com

Коментари