Проявявате тези 9 признака? Това определено е знак, че трябва да смените работата си (ЧАСТ 2)

0
1033

Работното ни място е второто място, на което прекарваме най-много време от живота си, след дома ни. Разбира се, ако сме от щастливците, които могат да работят дистанционно, ситуацията е съвсем друга, но днес на фокус са тези от нас, които имат стандартни работи и съответно трябва да прекарват времето си в офис. Офисът има няколко аспекта, които го определят като добър или лош.

От една страна е естеството на работа. Ако тя ни харесва, всичко е наред. На второ място е атмосферата сред екипа. И отново, ако тя е добра, то всичко е наред. И на трето място е шефът. Ако той се държи адекватно – всичко е наред. Поне на пръв поглед. Разбира се, може всички тези предпоставки да са налице, но ние да не се чувстваме добре.

Всеки от нас е имал лоши дни в офиса, но ако те се превърнат в ежедневие, а добрите дни – в кът, то имаме проблем и може би е настанало времето за промяна на работното място. Ето и кои са останалите основни признаци, по които да разберем дали е така:Проявявате тези 9 признака? Това определено е знак, че трябва да смените работата си (ЧАСТ 1)Работното ни място е второто място, на което прекарваме най-много време от живота си, след дома ни. …Oct 26 2018vsyakajena.com

6. Прекомерни очаквания
Често висшестоящите решават, че вие не давате всичко от себе си и няма сила на света, която да ги убеди в противното. Дори и да работите най-дълго от всички, просто не оправдавате безумно високите очаквания на шефа.

7. Постоянно внимавате какво говорите
Ако се чувствате обградени от врагове, а не колеги, то положението определено не е добро и е време за промяна. Ако постоянно се чувствате така, че някой може да ви предаде, изваждайки думите ви от контекст, то се замислете дали си струва.

8. Неглижирани сте
Ако виждате, че компанията, за която работите, не желае да влага средства в развитието на служителите си, то трябва да си дадете сметка, че надали ще можете да се развиете там в професионално отношение.

9. Финансова тревожност
Ако финансовите измерения на работата ви не са задоволителни, то определено трябва да смените работното си място, защото в крайна сметка именно това е смисъла на работата – да ви осигури един добър и достоен начин на живот.
Правите ли тези 7 неща в офиса? Точно те са причината за лошата ви репутация сред колегитеКолегите ни са една част от живота ни, която не е никак малка или маловажна. Повечето от нас прекарв…Apr 28 2018vsyakajena.com