Помните ли Мис България 1999-та? Ето как изглежда днес (Снимка)

0
828
Мис България

В България има много красиви жени и това е факт, който е известен не само на нас, българите, но и на всеки чужденец, който посети страната ни. Съвсем логично е, че дамите у нас имат с какво да се гордеят, когато става дума за външен вид и е нормално да има конкурси за красота, които да откроят най-красивите сред красивите. „Мис България“ е национален конкурс за красота, за неомъжени българки. Първите сведения за проведен конкурс за женска красота в България са от 1906 година. Днес има редица победителки, представящи страната в различни световни конкурси за красота като „Мис Европа“ и други. През годините конкурсът преминава през различни форми на провеждане от бляскави церемонии до риалити формати. Както се вижда, в България има дългогодишна традиция в показването на красотата на българката, което е съвсем разбираемо. В годините е имало много победителки, някои от които след това остават за постоянно в медийното внимание, докато други продължават с живота си както преди. Сред най-известните ни миски са Антония Петрова (2009 година), Ивайла Бакалова (2001 година), Славена Вътова (2006 година) и Жени Калканджиева (1995 година).
Честито: Мис България и волейболен национал минаха под венчилото. Ето какво споделиха щастливите младоженциСватбите при волейболните ни национали преди домакинското световно първенство продължават с пълна си…Jul 30 2018vsyakajena.com

Днес обаче ще и покажем една от по-малко известните миски – Виолета Здравкова. Тя печели конкурса през 1999 година. Оттогава са минали точно 20 години и днес ще ви разкрием как изглежда тя днес и с какво се занимава. На снимката по-горе можете да видите промяната във външния й вид. Виолета Здравкова стана известна с това, че е първата жена, която е изтеглила кредит, за да може да инвестира в увеличаване на гръдната си обиколка, предава „Уикенд“. Преди 6 години тя претърпя лична трагедия, когато загуби любимия си Трайчо Трендафилов, известен още като Трайчо Манекена. След това финансовото положение на миската се влошило. Тя имала личен фризьорски салон, който обаче трябвало да продаде, за да се справи със ситуацията. Тя участваше и в първия сезон на „ВИП Брадър“, където поведението й бе меко казано безотговорно. 3-годишната й дъщеря падна в басейна, докато майка й разговаряше с останалите съквартиранти, което доведе и до намесата на Агенцията за защита на детето. Днес тя изглежда доста променена.
Яна ВОЙНОВА„Мисис България“ Ана Иванова: „Върнах се в България – отново мутри и измислени герои“Ето го отвореното писмо до медиите в България на „Мисис България“ Ана Иванова:
След 12 години емигра…
Jun 1 2018vsyakajena.com