Помните ли легендарното колело „Балканче“? Ето как изглежда съвременният му вариант (СНИМКА)

0
338

Колелото което всички карахме като деца и с което покорявахме големите баири. Ето го отново,в нов по-модерен вид! От март месец колелото започва да се продава из магазините у нас. С немалки подобрения, но все пак репликата на колелото носи мириса на детството. От фирмата, която винаги го е произвеждала, „Балканвело” – Ловеч, наричат новия модел на колелото „реплика”. Макар и модернизирана, визията на велосипеда е почти същата каквато я помним в „доброто старо време”. През седемдесетте и осемдесетте години от този модел са произведени и продадени повече от милион и половина броя! Все още някои от антиките се движат по улиците с пълна сила. Новият модел е замислен и още миналата година изработен от специалистите на ловешката фирма. Новото “Балканче” ще се предлага в два модела – „Класик” и „Комфорт”.
Помните ли сериала „Птиците умират сами“? Ето какво се случи с Меги и Ралф 35 години по-късноНавремето всички гледахме в захлас историята за тази невъзможна любов. А ето какво се случва с актьо…Jul 3 2018vsyakajena.com

Моделът „Класик” е без скорости, има контра и предна спирачка и е по-близък до стария модел. Версията „Комфорт” е с три скорости – тип „Shimano Nexus” – скорости, подходящи за градско каране. Предимството е, че скоростите са доживотно центровани, вътрешни, а не външни, които постоянно трябва да се центроват. Вложени са и функционални компоненти от световно наложени марки велосипеди. Едно от най-големите предимства на така милото ни „Балканче” е, че както преди, така и сега, то може да се кара от цялата фамилия. Велосипедът е измислен така, че да пасва, както на двуметровите татковци, така и на малките им наследници.Интересно е, че и старото, и новото „Балканче” са сгъваеми, а също така кормилото (което не можем да сбъркаме с никое друго колело!) е пресъздадено едно към едно и в новия модел, пише Trg.bg.
Източник: вип.бгПомните ли Руското ангелче? Ето как изглежда днесСетихте ли се кое е това момиченце?
В класацията на Daily Mail тя е определяна като най-красивото де…
Jun 27 2018vsyakajena.com