Пет издайнически признака, че той изневерява

0
341
признака

Любовта е едно от най-прекрасните усещания на света, но за съжаление, понякога ситуацията не се развива точно по начина, по който очакваме. Разбира се, когато става въпрос за някакво взаимодействие между повече хора, каквото е любовта, няма как да бъдем напълно сигурни какво точно предстои по простата причина, че не сме единствените, които взимат някакви решения и предприемат някакви стъпки. Проблемът е, че понякога, колкото и да обичаме някого, чувствата може би не са толкова реципрочни, колкото сме смятали, че са. И в такива моменти в съзнанието ни се загнездва съмнението. Дали партньорът ни е верен, дали не е намерил нов, по-интересен човек, дали, дали, дали… И колкото и човек да смята, че може да прикрива какво всъщност върши, истината винаги излиза наяве. Днес ще си поговорим за няколко признака, които показват, че партньорът ни си е намерил друга. Тези пет признака са промените, които ако забележите, трябва да имате едно наум.
1. Сексът се е променил
Сексът е най-интимната част от всяка връзка. Но когато вниманието на един човек е раздвоено между двама интимни партньори, сексът определено се променя. Ако партньорът ви е по-дистанциран или драстично промени честотата на желание, то това определено е притеснителен знак.Ако правим тези 5 неща, връзката ни ще цъфти и рискът от изневяра ще изчезне напълноКогато срещнем човек, с когото си допадаме както по характер, така и по възгледи за живота, често ре…Nov 23 2018vsyakajena.com

2. Разсеяност
Друг основен признак за изневяра и то системна е разсеяност. Тук е важно да се отбележи, че ако той е натоварен в работата или има някакъв друг проблем, разсеяността е съвсем нормална. Но ако няма никакви проблеми, а изведнъж стане разсеян, това е следващата червена лампа.
3. Промяна в отношението
Отношението е друго, по което можете да познаете, че партньорът ви не ви е верен. Ако той се затвори в себе си изведнъж, ако спре да търси подкрепата и мнението ви, то това може би значи, че го намира на друго място.
4. Телефон
Тук става въпрос най-вече за промяна в навиците му. Ако той е човек, който по принцип не ползва телефона си често, но това се е променило, определено има някаква причина за това. Или пък ако изведнъж стане твърде потаен в разговорите си и крие съобщенията си, това е ясен знак, че крие нещо или някого.
5. Спорове
Споровете са част от всички взаимоотношения, но има начин, по който обвързаните хора спорят с половинката си. Ако този начин се е променил, ако той е по-студен и по-коравосърдечен, може би чувствата му към вас избледняват и това най-вероятно се дължи на друга.
Яна ВОЙНОВАВажно за всички родители: Как изневярата на единия от тях съсипва живота на детето виКогато двама души създадат дете, те автоматично трябва да осъзнаят, че отговорността им вече е проме…Nov 15 2018vsyakajena.com