Очарователният Джеймс Франко е звездата в новия сериал „Нюйоркска комбина“

0
667

Предпоследният сезон на най-успешния сериал на HBO „Игра на тронове“ току-що приключи, но от телевизията са готови с нов хит, който да ни прикове пред екраните. Докато дойде време за последния сезон от сагата с дракони и бели бродници (който според все още неофициални данни ще се завърне чак през март 2019 година), ще се насладим на други продукции, повече или по-малко фантастични. За една от тях ще ви разкажем в следващите редове.
Сериалът „Нюйоркска комбина“ започва на 11 септември от 21 часа, но дебютният епизод вече е достъпен и може да бъде изгледан в приложението HBO GO.Дженифър Лорънс е звездата в нов филм на Дарън Аронофски (ВИДЕО)Няколко големи и много любими наши филмови имена са напът да сътворят нещо изключително грандиозно з…Aug 20 2017vsyakajena.com

Сюжетът разглежда легализацията и възхода в американската порно индустрия през 70-те и 80-те години на миналия век (и по-конкретно ситуацията в Ню Йорк), а главните роли са поверени на Джеймс Франко и Маги Джиленхол.
Според скромното ни мнение, само изборът на главен актьор е достатъчна причина да посветим вниманието си на пилотната серия. Защото безспорно 39-годишният американец е сред любимите ни телевизионни образи.
А ето и малко повече за продукцията:
В първия епизод на „Нюйоркска комбина“ виждаме близнаците Винсънт и Франки Мартино, като в ролята и на двамата се превъплъщава Джеймс Франко. Единият е барман със своенравна съпруга и две деца, а другият – комарджия със свободен дух с куп не толкова свободни задължения към местната мафия.
Винсънт опитва да помогне на брат си в опасните му дългове и това го среща с други, сбогували се със средната класа, американци: това са застарелите проститутки Кенди и Ашли, навлизащите в занаята Дарлийн и Лори, както и сводниците Си.Си, Лари и Родни. В същото време една студентка на име Аби бива принудена от приятелите си да се сдобие с амфетамини, което я отвежда на Таймс Скуеър, където са и останалите герои. И това преобръща подредения й свят напълно. Когато книгата „Дневникът на една камериерка“ бива публикувана, тя е обявена за скандалнаКакво ли се крие в дневника на една камериерка? Какви ли тайни може да разкаже една жена, превърнала…Sep 11 2017vsyakajena.com