Няколко хитринки как да се сдобиете с евтини самолетни билети

0
599

Митът, че полетите със самолет са скъпо удоволствие, отдавна са развенчани. В днешно време е напълно възможно да се сдобием с международни билети, които са по-евтини от автобуса София-Варна, например. Важното е да уцелите момента и… да знаете няколко лесни хитрини, които ще ви помогнат да откриете най-добрите оферти. Вижте кои са те.
Купувайте билети във вторник
Защо точно вторник? Честно казано, нямаме никаква представа. Но се оказва, че именно във вторник са най-добрите оферти, на които можете да попаднете.Момичетата, които пътуват само с една раница на гърба сиМомичетата, които пътуват, не са като останалите. Те са отворени към света, винаги търсещи и експери…Aug 12 2017vsyakajena.com

Затова погледнете календара, вижте кой ден сме днес и бързо отворете сайтовете на авиокомпаниите.
Летете с прекачване
Това може и да ви звучи като неудобство, но всъщност носи много повече позитиви, отколкото негативи. Например не само, че цената на подобен полет ще е значително по-ниска, но и съвсем непланирано можете да разгледате нов град, ако интервалът между двата полета е достатъчно голям.
Проба-грешка
Грешка, но не ваша, а на авиокомпаниите. Може и да е рядко, но се случва компаниите да объркат цените на билетите, които качват. Това обаче може да бъде само във ваша полза, ако сте достатъчно бързи и закупите подобен билет. Може няколко секунди след това всичко да бъде оправено, но за вас това ще е без значение, защото вече ще сте се сдобили с евтин билет за интересна дестинация.
Експериментирайте
Представете си, че сте си набелязали място, което задължително искате да посетите. Само че билетите до там не падат и не падат. Нашият съвет е да не се запъвате като „магаре на лед“, а да огледате близки до вашата мечтана дестинация градове и да насочите почивката си в тази посока. Така можете да се сдобиете с евтини билети за не толкова популярна локация, а щом я достигнете, пак да намерите начин с вътрешен транспорт да стигнете до вашето първоначално планирано място.
Лавирайте
Преди да си подадете молбата за отпуска, проверете цените на билетите за датите, които сте си набелязали. След това проверете за няколко дни преди или след тях. Може да се окаже, че има значителни разлики, затова първо си направете проучването, а след това изберете най-добрите възможни дати.