Нора Шопова уплаши зрителите на Нова (Снимки)

0
799
Нора Шопова

Телевизията е едно от съвременните изобретения, които променят изцяло човешкия живот. От една страна тя прави възможно забавлението у дома по-лесно и достъпно. От друга страна тя улеснява значително предаването на информация от медиите до обществото, тъй като с преките предавания и новинарските емисии, зрителите могат да бъдат информирани за всичко важно, което се случва по света и в собствената им държава. Всички тези позитиви превръщат телевизията в неизменен участник в човешкия живот и днес в почти всеки дом има поне един телевизор.

Освен това по телевизията се предава важна информация, която касае ежедневието ни като прогнозата за времето, например. Когато сме подготвени за метеорологичните условия, животът ни става значително по-лесен. В повечето прогнози в България, водещите са красиви жени, обикновено занимавали се преди това с мода. Случаят с Нора Шопова е точно такъв. Тя е бивша моделка, която след това се реализира като синоптичка. Зрители разнищиха водеща на Нова телевизия (Снимки)Телевизията е едно от изобретенията, които променят изцяло живота на всеки от нас. Тя не само е огро…Mar 28 2019vsyakajena.com

Красавицата е сред любимките на зрителите на Нова телевизия, тъй като има приветливо излъчване и се справя чудесно с представянето на прогнозата, а в крайна сметка именно това е нейната роля. Една от последните прогнози, които Нора Шопова води обаче, предизвика смут сред зрителите. Както се вижда и от снимките по-долу, тя изглежда доста слаба и това притесни феновете на телевизията.

Роклята й разкрива краката й, които обаче изглеждат много слаби и това предизвика редица коментари в социалните мрежи. Зрителите се запитаха дали синоптичката се грижи достатъчно добре за себе си и дали се храни пълноценно. Въпреки това, Шопова два вид, че всичко е наред, тъй като поведението й не загатва наличието на някакъв проблем.
Яна ВОЙНОВАГолям гаф на Нова телевизия в празничните дни: Ето какво излъчиха в ефира на новините (Снимка)Българският език е труден от гледна точка на своята граматика, ако се сравни с някои от чуждите езиц…Jan 1 2019vsyakajena.com