Ново реалити в ефира: Ето какво ще замести „ВИП Брадър“

0
145
ефира

Програмата на телевизията е едно от нещата, които изискват предварително планиране. Обикновено всяка телевизия прави своя медия план за следващата година още от миналата. Причината за това е, че телевизиите имат целодневно излъчване и има определен брой часове ефир, които трябва да бъдат запълнени.

Когато някое предаване падне от ефира, веднага трябва да се намери ново, което да го замести, за да може дадената телевизия да запази рейтингите и интереса на зрителите си. По тази причина обикновено заместването се случва с предаване, сходно на това, което е свалено от ефир. Именно такава рокада предстои от есента и в ефира на Нова телевизия. Предаването „ВИП Брадър“ повече няма да бъде излъчвано, а на негово място ще тръгне ново реалити. Официално: Петя Дикова аут от ефир, ето кой я замениТелевизията е едно от съвременните изобретения, които променят света. Тя бързо навлиза в ежедневието…Mar 9 2019vsyakajena.com

Новото реалити се казва „Игра на волята“ и е отново външна продукция, която ще бъде адаптирана за българските зрители. Интересното е, че снимките на шоуто ще бъдат на нашия морски бряг, а от продукцията обещават истински завладяващо шоу. „Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“, разказват организаторите. Предаването се прави от продуцентската компания на Нико Тупаров – „Олд скуул“, която продуцираше и „ВИП Брадър“.

Кастингът за участие вече е започнал и желаещите могат да се запишат за участие чрез формуляр. Надпреварата между участниците ще се случва на остров, където състезателите ще се борят за различни награди. Наградният фонд за победителя ще бъде впечатляващата сума от 200 000 лева. В медийното пространство се появиха слухове, че някои от известните ни личности също ще подадат заявки за участие. Сред тиражираните имена са Биляна Йотовска, Ася Капчикова, Станка Златева, Ивет Лалова и други. Дали те ще вземат участие или не, предстои да разберем.
Яна ВОЙНОВАЕто къде е Ани Цолова след като изчезна от ефирАни Цолова е една от българските журналистки, които имат богата и интересна кариера зад гърба си. Тя…Feb 16 2019vsyakajena.com

loading...