Новината, която вълнува цяла Англия най-сетне дойде! Меган и Хари зарадваха цялото Кралско семейство

0
349

На 19 май 2018 година се случи едно от най-мащабните и широко обсъждани събития в Европа, а именно – сватбата на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Макар и връзката на двамата да предизвика противоречиви мнения, заради произхода на Меган, двамата успяха да нарушат традицията и се венчаха с одобрението на кралица Елизабет II. Разбира се, покрай щастливото събитие започнаха и всички възможни слухове. Включително и за договора, който Меган Маркъл е трябвало да подпише. Според различни сведения, в него е било изрично записано, че двамата трябва да имат деца, като това трябвало да се случи възможно най-скоро, с оглед на възрастта на новата херцогиня на Съсекс. Разбира се, дали такова условие в договора наистина е имало, не можем да бъдем сигурни, но има друго нещо, което вече е съвсем официално.Кралица Елизабет II накара Меган Маркъл да направи нещо, което втрещи цяла ВеликобританияХерцогинята на Съсекс – Меган Маркъл е посетила специализирана клиника по съвет на Елизабет II. Оказ…Sep 28 2018vsyakajena.com

Да, Меган Маркъл и принц Хари очакват първото си дете. Това бе съобщено в официалния профил в социалната мрежа „Туитър“ на двореца Кенсингтън. Ето какво точно гласеше съобщението: „Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс с радост съобщават, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019 година“. С това всички спекулации могат да престанат. А на бъдещите родители пожелаваме в следащите месеци да няма никакви трудности, а занапред да бъдат любящи и всеотдайни родители на новото попълнение на Кралското семейство. Честито!
Яна ВОЙНОВАМеган и Хари са готови да станат родители и тези 4 факта го доказват неоспоримоИзглежда, че много скоро ще започнем да обсъждаме бременния стил на новата Уиндзорска снаха.
Хари сп…
Sep 18 2018vsyakajena.com