Никол Шерцингер разкри дали е все още с Григор Димитров

0
37
Никол Шерцингер

Колкото и да твърдим, че животът на звездите не ни интересува, трябва да си признаем, че понякога ни обзема едно любопитство за това кой с кого се среща, дали са щастливи или не и какво точно се случва в чуждия живот. Още по-интересно ни е, когато става дума за известни личности и това се дължи и на постоянните информации, които се разпространяват по техен адрес.

Когато става дума за българска известна личност е нормално интересът да е повишен, особено когато половинката им е също световно име. Точно такъв е случаят на Григор Димитров и Никол Шерцингер. Певицата и тенисистът дълго време бяха заедно, като изглеждаха като стабилна двойка, въпреки натоварените си графици и фактът, че прекарваха много време на различни места, понякога дори и различни континенти.Владо Пенев се жени на 60! Още преди 30 години Григор Вачков го харесал за половинка на щерка си МартаЛюбовта е чувство, което хората изпитват, понякога въпреки всичко останало. Днес ще ви разкажем за е…Oct 23 2018vsyakajena.com

Връзката им явно е била сериозна, тъй като Гришо дори доведе Никол Шерцингер в България, което се прие особено радушно от българските й фенове. В един момент обаче в мрежата се появиха слухове, че двамата са сложили край на отношенията си. По-късно стана ясно, че през 2017 година за кратко двамата наистина са били разделени, но успяха да изгладят различията си и да преодолеят този период в отношенията си.

В момента обаче двамата окончателно са сложили край на връзката си и това стана ясно от самата певица. Тя е член на журито в предаването „Австралия търси талант“ и по време на кастингите се появи участник, с когото певицата флиртува съвсем спокойно. Колежката й Луси Дурак подметна: „Явно си си харесала автралиец“, на което Никол отговори: „Тук виждам много сериозен потенциал. А и все пак съм сама“, с което ясно показа, че в момента няма мъж до себе си.
Яна ВОЙНОВАКубрат Пулев вече преживя АндреаКубрат Пулев е един от най-известните българи в света. Неговата боксова кариера не само му спечели х…Jul 22 2019vsyakajena.com