Не можете да спестявате? Ето 3 лесни начина да натрупате малко пари за черни дни

0
371

Лятото може да си отива, но това не го прави по-евтино. Между дългите уикенди, щастливите часове по баровете и плажните дни няма никаква почивка за портфейла ви. Ето 3 идеи, които ще ви помогнат да спестите пари през август, за да не започнете есенните месеци разорени.
1. Купете мебели за градината/двора/терасата за следващата година
Повечето търговци вече са пуснали своите намаления, затова сега е идеалното време да се отправите към магазините за мебели. Може да спестите до 70 % и да се сдобиете с мебели за двора или терасата, които можете да използвате сега или да ги приберете за следващата година.
2. Нов бански костюм… или два
Размерите могат да бъдат ограничени, но това не означава, че не можете да обиколите магазините, за да намерите идеалния бански костюм с намаление. Точно както при мебелите за двор, все още имате време да го използвате.
3. Резервирайте полетите си докато са в намаление
Авиокомпаниите също предлагат летни намаления. Затова, ако отдавна мечтаете да посетите определена дестинация, сега е моментът да си купите билет за там и да започнете да планирате почивката си.Въпросът, на който всеки иска да си отговори: Как да привлечем пари? Ето и отговорътДоволни ли сте от количеството пари в живота си? А искате ли да имате повече? Сблъсквате ли се с фин…Aug 10 2018vsyakajena.com

Парите са веществени или мислени средства, давани и приемани за плащане на стоки или услуги, или за разплащане по дълг в даден обществено-икономически контекст. Макар и исторически парите да са имали различни материални носители, те са изпълнявали няколко основни функции, които разкриват икономическото им съдържание – служат като средство за размяна, разчетна единица и запас от стойност (средство за натрупване). Исторически парите възникват под формата на разменно средство (стокови пари), но почти всички съвременни парични системи използват фиатни пари (или декретни). Декретните пари нямат стойност сами по себе си, а стойността им произтича от тяхното обявяване от държавата за законно платежно средство, което по закон трябва да бъде приемано при плащания в границите на съответната юрисдикция. Появата на парите не зависи от наличието на държавна власт, то е естествено пазарно явление. Въпреки това държавата често налага монопол върху паричните средства и използването на алтернативни пари се преследва от закона.
Източник: iwoman.bgЖената в женската си енергия: Сама печели пари или разчита на мъжа до себе си?Все по-разпространеното знание за женската енергия и нейните дарове – способност да получаваш, спосо…Aug 10 2018vsyakajena.com