Няма да познаете Нелина в този вид (Снимки)

0
572
Нелина

Нелина е сред родните поп-фолк диви, които в последно време не са на гребена на вълната на кариерите си. В същото време явно в личен план нещата са добре, тъй като на снимките по-долу се вижда, че е в добро настроение и здраве.

Поп фолк дивата Нелина успя да изненада много почитателите си с актуални кадри от мястото, където в момента релаксира в компанията на любими хора, предават от show.blitz.bg. Едно от най-знаковите имена в жанра е в прекрасно настроение и диша чистия планински въздух в Пампорово. А когато не е пред фотообектива, чаровната певица смело се качва и на ските, издават нейни познати.

На снимките, които гласовитата изпълнителка качи в социалните мрежи, ясно си личи как й се отразява почивката, а заради зимната дегизировка някои от феновете й едва я разпознаха. Припомняме, че преди няколко месеца Нелина, която има големи успехи и с фолклорните си изпълнения, направи много сериозна крачка в кариерата си, като напусна димитровграската фирма „Пайнер“, в която се изявяваше от дълги години, и вече ще се продуцира сама.

Нели Николова, по-известна като Нелина, е българска попфолк и фолклорна певица. Тя притежава най-високия женски певчески глас – сопран. Успешно изпълнява авторска музика в различни стилове. Популярни нейни песни са „Бял мерцедес“, „Добре че вали“, „Живея за теб“ (дует с Ивайло Гюров), „Близнаци“, „Върни ми любовта“, „Твоите изгарящи очи“, „Лято, слънце, море“ и др.

Изпълнява фолклорна и авторска музика на народна основа – „Чорбаджи Иван“, „Брала мома къпини“, „На сърце ми лежи“ и т.н., както и песни от репертоара на популярната тракийска певица Недялка Керанова – „Караджа дума Русанки“, „Намислил Стоян“. Наградена за фолклорен изпълнител на годината през 2012 и 2013 г. и за фолклорен албум на годината през 2007 и 2010 г. Взима участие като изпълнител в Националния фолклорен събор „Рожен“, съответно през 2015 и 2016 г.

Вижте още:Още една певица напусна „Пайнер“Истината за певицата Ивана от „Женени от пръв поглед“ излезе наявеПредаването „Женени от пръв поглед“ е едно от шоутата в родния ефир, които привличат зрителите, пора…Jun 5 2019vsyakajena.com

loading...