Незабравимите Меги и Ралф от „Птиците умират сами“ – вижте как протича животът им днес

0
1026
Незабравимите Меги и Ралф от „Птиците умират сами“ - вижте как протича животът им днес

Този филм остави дълбока следа в сърцата на зрителите!
Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание.
Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата.
Безспорно това е един от най-красивите и романтични цитати от книга… „Приците умират сами“ разказва вълнуващата и незабравимата история на една невъзможна любов – тази между красавицата Меган и свещеника Ралф де Брикасар.Страхотни филми, вдъхновени от истински любовни историиКиното е онова магическо бягство от реалността, в което обожаваме да потъваме отново и отново. Често…May 14 2018vsyakajena.com
През 1983 г. по книгата бе създаден сериал, който докосва зрителите и днес. Това е една от най-успешните продукции на Австралия и до наши дни.

35 години след създаването му, той продължава да предизвиква емоции във феновете си. Времето е оставило своя отпечатък върху актьорите, изпълнили главните рокли, но те са съхранили невероятното си излъчване и продължават да се радват на обичта на почитателите си.

Днес Ричард Чембърлейн е на 84 години. Той има десетки роли в игралното кино. Освен като актьор, той се изявява и като певец, художник, писател и продуцент.

Ричърд Чембърлейн

През 2004 г. той написа автобиографичната книга „Разтърсваща любов”, в която официално обяви, че е хомосексуалист. Това даде допълнителен тласък на кариерата му и бе ангажиран за още много роли.
В момента Ричард живее в САЩ. Иначе едва ли някога ще забрави ролята си в „Птиците умират сами“ – всяка седмица е получавал около 12 000 любовни писма от фенки.

„Птиците умират сами“ има специално място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която познаваме като Меги. На снимачната площадка тя се запознава с Брайън Браун, който беше неин екранен съпруг. Двамата се женят малко след края на снимките и до днес са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.5 филма, които със сигурност ще оставят следа у васВсички ние имаме периоди, които се чувстваме тъжни и усещаме, че нещата не се получават. Причините м…Apr 17 2018vsyakajena.com
Източник: вип.бг