Надя от „Елит“ проговори за това дали иска деца

0
399
Надя

В България има много моделки, които стават известни покрай работата си и това е съвсем логично. Понякога обаче някои от тях се харесват особено на обществото, заради характера и поведението си в медиите. Надя от „Елит“ е една от тези дами и днес разкри някои от съкровените си планове.

Надя Иванова, която в последно време не дефилира на нито една тв сцена, се е отдала на семейството повече, отколкото можете да предположите, пишат от show.blitz.bg. След като преди около две години актрисата втрещи с изказването, че смята да замрази яйцеклетки, защото иска наследници, но няма мъж до себе си в момента.

„Много жени са в моето положение-искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор“, призна брюнетката в интервю за Woman.bg и призова българките да се страхуват от подобна медицинска новост. „Реалността е такава, приоритетите ни са изместени и за добро или лошо вече сами можем да определяме кога и дали да станем родители.

Колкото верен този факт е и толкова илюзорен, защото не трябва да се отлага до безкрайност Медицината е напреднала, но лекарите не са богове. Те могат да ни помогнат да решим много от проблемите си, но не могат да са в помощ, ако ние не мислим за собственото си здраве и бъдеще.

На всички жени и момичета ще кажа- планирайте разумно, инвестирайте в бъдещето си и най- вече не отлагайте твърде дълго! Замразяването на яйцеклетки е безболезнена, щадяща, разумна и достъпна процедура, която може да е решение на повече проблеми от колкото предполагате“, добавя с ентусиазъм и нескрито вълнение още красавицата.

Вижте още:BTV залага на топ модел за едно от най-гледаните си предавания (Снимка)10 дрехи, с които всяка жена ще изглежда като модел (Част 2)Външният вид е важен за всяка жена. Колкото и някоя от нас да твърди, че се интересува слабо от това…Apr 23 2019vsyakajena.com