Момичетата, които пътуват само с една раница на гърба си

0
161
Момичетата които пътуват

Момичетата, които пътуват, не са като останалите. Те са отворени към света, винаги търсещи и експериментиращи. Те са откриватели. Не живеят в рамки и не обичат да поставят такива. Защото знаят, че светът не е само тяхната улица, техния град, тяхната държава. Знаят, че границите са само физически, а свободното човешко съзнание не познава такива.

Ако вие сте момиче, което пътува, значи сте направили първата важна крачка в живота си: да се сбогувате със стереотипите. Значи, че не се страхувате да откривате нови култури и да им се посвещавате. Значи, че не гледате сляпо само в собствения си „двор“, защото сте наясно, че има живот и извън него. И той може да бъде хубав.
Момичетата, които пътуват, са любознателни.Прекрасна виртуална разходка до манастира до града на розитеЗа нас беше изненада да открием едно уникално място в България – свято и с много богата история. Нек…Aug 15 2017vsyakajena.com

Те се интересуват от история, география, фолклор и какво ли още не. Те не просто четат за различни културни обичаи – те ги преживяват.

Момичетата, които пътуват, са спонтанни. Те обожават да се впускат в нови преживявания и да откриват нови места, нови хора, нови емоции.

Момичетата, които пътуват, са смели. Те знаят как да оцеляват само с една раница на гърба си, как да се придвижват на стоп и какво да правят, ако багажът им в самолета се изгуби. Те не живеят в познатата си зона на комфорт, дори напротив – напускат я колкото се може по-често, за да открият неподозирани нови черти от своя характер.
Момичетата, които пътуват, са адаптивни. Те не държат на добре познатото старо, а всеки ден откриват нови предизвикателства пред себе си, с които да свикнат. Това могат да бъдат нови езици, интересни местни храни, любопитни нрави и какво ли още не.

Момичетата, които пътуват, са толерантни. Ежедневно те срещат нови хора и култури, които ги правят благосклонни към различните. Те не бързат да сочат с пръст и да съдят хората, които не са като тях. Защото знаят, че хората по света няма как да бъдат еднакви. И точно в това се крие техният най-голям чар.

Момичетата, които пътуват, са свободолюбиви. Те не могат да бъдат поставени в клетка. Свободни тялом и духом те търсят половинка в живота, която също като тях е готова да разпери криле и да полети в неизвестна посока. И където и да кацне да се чувства като у дома си.Безкрайните чисти плажове, вкусна храна и палещо слънце са на 5-6 часа път и ви очакватВече години наред Гърция е сред най-предпочитаните дестинации от българите за лятна (а и не само) по…Aug 12 2017vsyakajena.com

loading...