„Люлинско бижу“ взриви мрежата. Входът на блок в столичния квартал прилича на изваден от каталог (СНИМКИ и ВИДЕО)

0
379

В голям град като София е много трудно да се разбираш с всичките си съседи. А съседите се превръщат във второ семейство, тъй като не само живеят до, под и над нас, но и имаме общи разходи и проблеми с тях. Особено по отношение на общите пространства като входа на блока и градинката отпред. Затова, когато в един блок всички хора се разбират по отношение на общите площи, това е истинско облекчение и щастие. Днес ще ви разкажем една история, която е доказателство именно за това. Действието се развива в Люлин и печели публичност, благодарение на социалните мрежи.

Невероятно, но факт! Българско семейство си построи уникална къща от 450 бали слама!Излязла като от приказките, тази къща веднага привлича възхитени погледи!
Нов прочит на приказката з…
Jul 13 2018vsyakajena.com

Да се прибереш от работа по червен килим и то в панелния си блок. Това не е абсурд, а истинска ситуация от столичния квартал „Люлин“. Там хора са превърнали входа си в апартамент. Интериорът е дело на художник, който живее в блок 226. Румен Бахов показа „люлинското бижу“ и да се срещна с жителите на столичната панелка, за да разкажат повече за това как са превърнали входа в уютен дом. За блока разказа във Facebook актьорът Борис Кашев, който водил рожден ден там. След като бил изумен от гледката, решил да я сподели и повече хора да разберат за нестандартния вход. „Много често има малки събирания по различни поводи. На площадката зад блока се разпъват шатри и хората празнуват. Разговарях с част от живущите, които ми казаха, че сами са дали средства за това обзавеждане”, написа в социалната мрежа Борис Кашев. Повече за „люлинското бижу” разберете във видеото.
Снимки: Борис Кашев, Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

Тази изумителна къща в София спечели овациите на цял святТакава модерна и луксозна къща би пожелал всеки.
Една невероятна къща в София се превърна в тотален …
Jun 20 2018vsyakajena.com