Любо Къртицата се стягал да е новият Слави

0
221
Любо Къртицата

Много хора се спрягат за мястото на Слави Трифонов. Поредната такава новина се касае за Любо Къртицата. Ето и какво точно става с тази новина. Риалити звездата и влогър Любо Жечев, известен с прякора си Къртицата, след като спечели едноименното шоу преди години, е участвал в кастингите за нов водещ на вечерното шоу на мястото на Слави Трифонов по bTV, разкри самият той в скорошно тв интервю, предават от show.blitz.bg.

Като влогър Жечев стана доста популярен с разследването, което разобличи опасна хранителна добавка, широко рекламирана в мрежата от скандалния и печално известен фитнес инструктор Ричард Величков.

В ролята си на седмичен коментатор в компанията на „Мис България“ Славена Вътова той се впусна в догадки за името на титуляра заедно със Сашо Кадиев и Деси Стоянова в „Преди обед“. Новото вечерно шоу трябва да стартира съвсем скоро, в края на януари.

„Нямам никаква представа кой е, но може и да съм аз, просто са забравили да ми звъннат“, пошегува се Къртицата и побърза да попита водещият дали новият водещ не е Башар Рахал, какъвто слух се завъртя в публичното пространство, а Кадиев се изцепи, че ако е Башар, ще трябва да се излъчва със субтитри, защото нищо не му се разбира.

Славена пък, която явно единствена знаеше истинската самоличност на водещия, защото бе наясно, че е фен на футболния отбор „Милан“, призна, че години наред е носила кафето на Башар Рахал. Кадиев, който изигра главна роля в последния филм на Башар, продължи да се майтапи с него и заяви, че това е възмутително.

loading...