Коледа наближава, а с нея идва и Коледното фирмено парти! Ето как да се справим с него

Неизменна част от Коледните празници е и служебното Коледно парти, което до голяма степен може да ни натовари. Освен това, напрежението около него може и да ни изкара извън равновесие и отпускайки се след всичкия стрес, който сме натрупали на работното място, да започнем да се държим неподобаващо. А това би повлияло много отрицателно на кариерата и личното ни състояние. Ето защо днес сме решили да ви представим няколко съвета, които ще ви помогнат да се справите със служебното парти:Това са подаръците, които със сигурност биха изкарали всяка жена извън нерви! Коледа наближава, добре е да се знаеКоледните празници наближават и всички тръпнем в очакване да получим и да дадем най-желаните подаръц…Dec 11 2018vsyakajena.com

Първото и задължително нещо е да отидете, дори и да не ви се ходи. Така ще покажете, че сте част от този екип и хората, с които работите са ви приятни и искате да бъдете в тяхната компания. Дори и да не е така, по-добре е да го направите, защото по този начин ще създадете много по-добро впечатление.
Поинтересувайте се предварително има ли дрескод за партито и какъв е той. Опитайте се да го спазите. По принцип би било редно да бъдете осведомени за това предварително, но вие все пак се опитайте да получите някаква информация по въпроса. Така ще покажете и заинтересованост, и ангажираност.
Опитайте се на Коледното парти да разговаряте с колеги, с които до този момент не сте имали възможност. Това са полезни разговори, които създават добри контакти.
Хапнете предварително. Не е много красива гледка да се нахвърляте на храната.
Старайте се да не говорите за работа. Все пак сте там, за да се забавлявате и да се разтоварите. Колкото и да коментирате работата тя нито ще свърши, нито точно в този момент ще разрешите някакви задачи.
Александра БОЖИДАРОВАКоледа наближава! Ето и кой е най-желаният подарък за този празник, според зодиятаС бързото наближаване на Коледа, всеки от нас започва полека-лека да обмисля и какви подаръци ще куп…Dec 1 2018vsyakajena.com