Как ще изглеждат любимите ни анимационни герои през първия ден на плажа (Снимки)

0
811
любимите ни

Днес ще ви представим една доста забавна, дори нелепа галерия. Става дума за това как биха изглеждали любимите ни анимационни герои през първия им ден на плажа. Това е онзи период от почивката, когато тенът все още е несъществуващ и може да се стигне до меко казано забавни моменти.

Първият ден на плажа винаги е притеснителен – дали изглеждаме добре, дали банският ни стои на мястото си и дали градският ни тен не е прекалено нелеп, пишат от dama.bg. Разбира се, задължителният тен на ръкави е добре познат на всеки от нас, но Линда Будербала решава да ни покаже, че дори и анимационните герои биха били доста смешни през първия им ден на плажа.

Мардж и Хоумър Симпсън

Снимка: dama.bg

„Семейство Симпсън“ (на английски: The Simpsons) е най-дълго просъществувалият американски анимационен ситком по идея на Мат Грьонинг, носител на награда Еми, дебютирал на 17 декември 1989 г. по телевизия Fox. Основан е на кратките епизоди, първоначално излъчвани в „Шоуто на Трейси Улман“. Продуцира се от Gracie Films за 20th Century Fox. Според някои критици „Семейство Симпсън“ е сред най-добрите телевизионни предавания. През 1998 г. списание „Тайм“ го определя като най-добрия телевизионен сериал на 20 век, а TV Guide го класира сред 10-те най-велики предавания на всички времена през 2002 г.

Миньон

Снимка: dama.bg

„Миньоните“ (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера е на 11 юни 2015 г. Миньоните са малки жълти създания, които обитават Земята много преди хората. Еволюирали са от едноклетъчни до същества с една цел в живота: да служат на най-проклетите господари в историята. След като по инцидент са унищожили всичките си господари, сред които тиранозавър, Чингис Хан, Наполеон и Дракула, решават да се изолират и да заживеят нов живот в Антарктика.

Пипи Дългото Чорапче

Снимка: dama.bg

Пипи Дългото чорапче (на шведски: Pippi Långstrump, Пиппи Лонгструмп) е героиня от едноименната книга на шведската писателка Астрид Линдгрен. Както казва самата писателка, „Скъпи приятели, при вас идва едно шведско момиче, което се казва Пипи Дългото чорапче. Тя е доста чудата, но аз се надявам, че въпреки това вие ще я обикнете. Пипи живее съвсем сама в една стара къща, наречена Вила Вилекула. Тя няма нито майка, нито татко, но това ни най-малко не я тревожи, защото си има кон и маймунка, а в съседната къща живеят две нейни другарчета – Томи и Аника. Пипи е най-силното момиче в света.“

Уилма и Фред Флинстоун

Снимка: dama.bg

„Семейство Флинтстоун“ (на английски: The Flintstones) е американски анимационен сериал, създаден от Уилям Хана и Джоузеф Барбера, и продуциран от тяхно студио Хана-Барбера. Шоуто е излъчвано по Ей Би Си в периода 1960 – 1966 г. и е първия анимационен сериал в телевизионния праймтайм. Действието на сериала се развива в Каменната епоха и описва живота на пещерното семейство от работническата класа Флинтстоун и техните съседи семейство Ръбъл.

Дора изследователката

Снимка: dama.bg

„Дора изследователката“ (на английски: Dora the Explorer) е американски анимационен сериал, създаден от Крис Гифорд, Валери Уолш, Ерик Уинър за награда Еми през 2000 г. В България сериалът се излъчва от 4 юли 2011 г. по TV7 с български дублаж. На 29 август 2011 г. започва повторно по Super 7. От 4 ноември 2013 започва излъчване по локалната версия на Nickelodeon със сихронен дублаж.

Вижте още:5 герои от книги, които са базирани на истински хораИзкуството е красиво и невероятно, но обикновено в малка или голяма степен е вдъхновено от реалностт…May 4 2020vsyakajena.comКакво правят супергероите по време на карантина (Снимки)Супергероите олицетворяват всички ценности, които хората се стремят да притежават. Именно заради тов…Apr 17 2020vsyakajena.com