Как се промениха топ актьорите през годините (Снимки)

0
130
топ актьорите

Днес ще ви представим как се промениха топ актьорите през годините. Любопитно е не само заради очевидната промяна, но и защото с този паралел успяваме да видим и професионалното развитие на дадения актьор. Ето и любопитната галерия.

Както всеки от нас, с течение на времето, известните холивудски актьори трябва да се справят с промените във външния си вид, пишат от dama.bg. На всичкото отгоре обаче чрез филмите им можем да станем свидетели как са израснали като актьори и как кариерата им се е развила, за да станат звездите, които са днес. Направихме галерия от знаменитости в първите и в най-новите им филми, за да покажем, че времето не е минало напразно, тъй като повечето от тях всъщност са успели да работят по доста интересни проекти. Вижте къде са започнали и къде са в момента!

Робърт Патинсън, „Хари Потър и Огнения бокал“ (2005 г.) и „Фарът“ (2019 г.)

Снимка: dama.bg

Робърт Патинсън (на английски: Robert Pattinson) е британски актьор, продуцент, манекен и музикант. Въз основа на доходите си от 2009 г. Патинсън е считан за един от най-скъпоплатените актьори в Холивуд.[1] Става известен с ролята си на Седрик Дигъри в „Хари Потър и Огненият бокал“.

Брад Пит, „Далас“ (1987 г.) и „Към звездите“ (2019 г.)

Снимка: dama.bg

Брад Пит е роден на 18 декември 1963 г. в Шоуни, САЩ. Той е най-голямото дете от семейството. Майка му е учителка, а баща му притежава фирма за зеленчуци. Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където учи в „Кискапу Хайскол“. Детството му преминало спокойно: щастливо семейство, малко приятели, но много излети, но имало нещо което го правело интересен – обожавал филмите! Брад бил абсолютно обладан от киното и винаги намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

София Вергара, „Големи неприятности“ (2002 г.) и „Гореща гонка“ (2015 г.)

Снимка: dama.bg

София Маргарита Вергара Вергара (на английски: Sofía Margarita Vergara Vergara)[1], по-известна само като София Вергара, е колумбийска актриса, ТВ водеща и модел. Вергара е известна с участието си като водеща на две тв шоу програми на Univisión в края на 90-те години на XX век. Нейната тв кариера отваря пътя ѝ към северноамериканската аудитория преди първите ѝ прояви през 2003 г. във филма Chasing Papi. След това тя участва в англогоезични филми – два от които на Тайлър Пери, Meet the Browns (2008) и Madea Goes to Jail (2009), и получава номинация за наградата ALMA по-късно.

Скарлет Йохансон, „Север“ (1994 г.) и „Брачна история“ (2019 г.)

Снимка: dama.bg

Скарлет Йохансон (на английски: Scarlett Johansson, в САЩ името се произнася Джохенсън) е американска актриса и певица. Родена е в Ню Йорк. Баща ѝ е датски архитект, а майка ѝ е еврейка. Притежава американско гражданство и датско поданство. Тя е едно от петте деца в семейството. Има сестра – Ванеса Йохансон, брат – Ейдриън и брат близнак – Хънтър Йохансон, роден три минути след нея. След развода между родителите ѝ Скарлет изживява малка криза, като се опитва да контактува и с двамата си родители. Тя е единственият член на семейството, който решава да се занимава с кино. Да бъде звезда в киното е нейна мечта от малка.

Кристен Стюарт, „Безопасност на обекти“ (2001 г.) и „Ангелите на Чарли“ (2019 г.)

Снимка: dama.bg

Кристен Джеймс Стюарт (на английски: Kristen Jaymes Stewart) е американска актриса. Позната е най-добре от ролята си на Бела Суон от филмовата поредица Здрач. Тя е лице на модните марки Chanel и Balenciaga. Кристен започва кариерата си през 1999, след като играе във филма Паник стая заедно с Джуди Фостър. Участвала е в редица филми като Speak, Zathura, Into The Wild, Adventureland, The Runaways, Snow White and the Huntsman, On the Road, Camp X-Ray, Still Alice и Equals.

Вижте още:5-ма актьори, чиято кариера бе съсипана от една роля (Снимки)Ясно е, че в киното понякога на даден актьор му е необходима само една роля, за да изгрее звездата м…May 13 2020vsyakajena.comКак се промениха любимите ни деца актьори (Снимки)В различни филми и поредици често се налага да има деца актьори за определени роли. Някои от тях ста…Apr 15 2020vsyakajena.com

loading...