23 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Дарма и Грег“ (Снимки)

0
947
Дарма и Грег

Помните ли сериала „Дарма и Грег“? Това беше сред най-популярните сериали навремето. От една страна сюжетът му бе занимателен и интересен, а от друга страна – хуморът бе на ниво, което го направи любимо предаване за много хора по света. Днес ви представяме как изглеждат актьорите от сериала сега, цели 23 години след заснемането му.

„Дарма и Грег“ е сред един от най-любимите ситкоми. Той разказва за сладката и отвеяна Дарма и сериозния адвокат Грег, и тяхната любов, пишат от dama.bg. Разбира се и за тяхното семейство. Но как се промениха актьорите след официалната премиера на сериала през 1997 година? За да си отговорим на този въпрос, решихме да създадем галерия със звездите от „Дарма и Грег“ и как изглеждат те 23 години по-късно.

Джена Елфман като Дарма

Снимка: dama.bg

Дарма Свобода Монтгомъри, родена Финкълстийн – е съпруга на Грег и дете на цветята. Тя е освободена до крайна степен, но също така може да прави компромиси и да прощава на други хора. Дарма насърчава Грег да търси щастието, вместо да търси начини да печели пари. Дължи много на Аби и Лари, които са я обучавали вкъщи. Тя е била ограничена в това да разбере повече за западната култура и много наивно и доверчиво се отнася към непознати. Името ѝ е понятие от индийската философия.

Томас Гибсън като Грег

Снимка: dama.bg

Грегъри „Грег“ Монтгомъри – е съпругът на Дарма. Той е честен, стегнат, свестен, макар понякога изненадващ с идеите си мъж. Животът на Грег е бил прекалено банален, преди да срещне Дарма и да се ожени за нея. Оттогава той е човекът, който се опитва да предвижда ексцентричните постъпки на своята съпруга. Макар че неговите и роднините на Дарма са много различни и не се разбират, той никога не би си помислил да прекрати брака си. Винаги показва, че е възпитаник на Харвард.

Сюзън Съливан като Кити Монтгомъри

Снимка: dama.bg

Катрин „Кити“ Монтгомъри – е майката-снобка на Грег. Кити е представена като манипулативна, обичаща да контролира жена. Друга характерна черта е да съветва другите, когато мислят да направят нещо лошо. Принадлежаща към елита, тя първоначално не харесва това, че става роднина с Дарма и семейството ѝ.

Мичъл Райън като Едуард Монтгомъри

Снимка: dama.bg

Едуард Монтгомъри – е ексцентричният баща на Грег. Начело на индустрията на Монтгомъри. Наричан е от бащата на Дарма „Ед“, а той от своя страна се обръща към него с Финкълстийн. Ед често пие мартини и скоч.

Мими Кенеди като Аби О’Нийл

Снимка: dama.bg

Абигейл „Аби“ Кейтлин О’Нийл – е грижовната майка на Дарма, която насърчава дъщеря си и зет си да си родят деца. Макар че те имат голяма дъщеря и по-малък син, тя и Лари не са женени. Тя приема напълно Грег, въпреки че има непрестанни конфликти с неговите родители.

Алън Рейчинс като Лари Финкълстийн

Снимка: dama.bg

Майрън Лоурънс „Лари“ Финкълстийн – е бащата на Дарма. Той е стереотип на хората от шестдесетте, които винаги защитават някаква кауза. Лари пуши марихуана, но това не доказано напълно.

Вижте още:22 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Армагедон“ (Снимки)„Армагедон“ е един от топ филмите за всички времена. Когато става въпрос за класика в киното, едно о…Jul 13 2020vsyakajena.comКак се промениха топ актьорите през годините (Снимки)Днес ще ви представим как се промениха топ актьорите през годините. Любопитно е не само заради очеви…Jul 1 2020vsyakajena.com