Как изглеждат днес тризнаците на Фийби от „Приятели“ (Снимка)

0
795
Фийби от

Фийби от „Приятели“ е един от най-интересните герои от сериали изобщо. Тя е усмихната, лъчезарна и доста смахната, но всички я обичахме. Добрината й пролича, когато се съгласи да бъде сурогатна майка на брат си и роди тризнаците му. Днес ще ви покажем как изглеждат те след толкова години.

Не е случайно, че „Приятели“ е един от най-успешните сериали на всички времена. Сериите са изпълнени с емоции, смях, сълзи и много любов, пишат от dama.bg. Един от най-трогателните моменти в продукцията е сцената, в която Фийби ражда тризнаци. Героинята се съгласи да бъде сурогатна майка за брат си Франк-младши и съпругата му Лесли, когато двойката разбра, че не може да зачене по естествен начин.

А това се случи преди повече от 20 години и сега тризнаците – Франк Младши Младши, Лесли и Чандлър са пораснали и изглеждат много различно. Оказва се, че звездното трио е звездна четворка – актьорите, изиграли сладките тризнаци, всъщност са четиризнаци и просто са били редувани в сцените. Когато тризнаците порасват, в техните роли влизат Данте Пастула като Франк, Сиера Марко като Чандлър, а Алисън Арм като Лесли.

„Приятели“ (на английски: Friends) е американски ситком, състоящ се от 236 епизода по 22 минути. Проследява живота на шестима приятели, които живеят в Манхатън, Ню Йорк. Създаден е от Дейвид Крейн и Марта Кауфман. Излъчва се от 1994 до 2003 г. Разказва историята на група приятели от Гринуич Вилидж, Манхатън, Ню Йорк. Финалният епизод на сериала е проследен от около 51,1 милиона души.

Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от години. Като едно истинско разглезено дете, Рейчъл никога дотогава не е работила и възстановява връзките си с Моника единствено защото е останала почти без средства, след като е изоставила годеника си пред олтара.

Въпреки това искрено приятелство ще се създаде (отново) между двете жени, а Рейчъл ще се приспособи без проблем в компанията от приятели на Моника, съставена от Фийби (бивша съквартирантка на Моника), Рос (братът на Моника, тайно влюбен в Рейчъл), Джоуи и Чандлър (последните двама делят един апартамент, разположен срещу този на Моника и Рейчъл в същия жилищен блок). Всички тези млади хора са неженени с изключение на Рос, който вече е бил женен и сега е разведен. През всичките 10 сезона на „Приятели“, се проследява ежедневието на тези шест героя, също както развитието на техните отношения и на професионалния и личния им живот, със своята смесица от радости и разочарования.

Вижте още:20 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Мис Таен агент“Днес ще ви представим как се промениха актьорите от „Мис Таен агент“. Ясно е, че всеки се променя с …Mar 27 2020vsyakajena.com12 актьори, които изиграха прекалено необичайни ролиВ работата на всеки от нас понякога му се налага да излезе от зоната си на комфорт. Когато става въп…Mar 20 2020vsyakajena.com