Какви ще са актуалните аксесоари през 2022

0
982
Снимка: Natalia Kolotvina from Pexels

Всяка нова година започва с анализи и прогнози какво да очакваме от нея, както и кои ще са актуалните тенденции във всички сфери на живота, пише lifestyle.bg. Ние обръщаме поглед към това какво ще е актуално за бижутата през 2022 г. – най-бързият начин да преобразим всеки тоалет.

Полускъпоценни камъни и много цвят

След почти две години, прекарани основно у дома и в изолация, няма как да не ни се иска цвят и пищност. И точно такъв тренд съзират от Net-a-Porter – полускъпоценните камъни в цветовете на дъгата се завръщат с пълна сила. И най-добре да ги съчетаваме възможно най-творчески и пъстро.

Вериги на врата, вериги на кръста

Оказва се, че металните плетеници няма скоро да си отиват. Тенденцията за едри синджири в златисто и сребристо се запазва, макар те да търпят някои трансформации. Като например, че са декорирани със споменатите полускъпоценни камъни или с емайлирани елементи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina Bucci (@carolina_bucci)

Декоративните колани от синджири с висулки също се завръщат след повече от десетилетие отсъствие.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINTAGE QOO TOKYO (@vintageqoo)

Часовникът като аксесоар

Той винаги е бил нещо повече от средство за измерване на времето. Сега обаче дизайнерите на часовници достигат нови висоти, като ни предлагат такива с няколко сменяеми каишки в зависимост от тоалета. Много актуални са и кожените каишки в ярки и искрящи цветове, с които да направям ръчния си часовник звездата на тоалета.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by laCalifornienne (@la_californienne)