Вижте как изглеждат 6 любими анимационни герои без отличителните им черти (Снимки)

0
162
любими анимационни герои

Днес ще ви предстаим някои любими анимационни герои. Всеки от нас може да ги познае веднага, защото те имат отличителни белези, които ги правят много лесно разпознаваеми. Когато обаче ги премахнем, те изглеждат меко казано странно.

Истина е, че един малък детайл би променил външния вид на всеки, пишат от dama.bg. Звучи невъзможно, но е така. А замисляли ли сте се как биха изглеждали едни от най-култовите анимационни герои без характерния им външен вид? Ние решихме, че би било интересно и ги открихме. Резултатите са невероятни. Увери се сама!

Урсула, със и без грим

Снимка: dama.bg

Малката русалка живее в морските дълбини с баща си, морския крал, баба си и петте си сестри. Един ден тя забелязва кораб, на който пътува принц. Излиза страховита буря, при която принцът пада зад борда. Русалката го спасява и в безсъзнание го отнася на брега. В този момент от близкия манастир се появява красива млада жена и русалката незабелязано се връща в морето. Принцът решава, че жената от манастира го е спасила. Русалката разпитва баба си за хората и научава, че, за разлика от русалките, които живеят триста години и накрая се превръщат в морска пяна, хората живеят по-кратко, но имат безсмъртна душа.

Мики Маус, с големи и с малки уши

Снимка: dama.bg

Мики Маус е американски рисуван герой, който се е превърнал в символ на The Walt Disney Company. Създаден е съвместно от Уолт Дисни и Уб Айуъркс през 1928 г., а озвучаван първоначално от Уолт Дисни. Човекоподобната мишка постепенно се превръща от обикновен анимационен и комиксов герой в един от най-разпознаваемите световни символи. Въпреки че Мики Маус се появява шест месеца по-рано, компанията „Уолт Дисни“ счита за негов рожден ден 18 ноември 1928 г., когато е пуснат филма Steamboat Willie (това е първият озвучен анимационен филм на компанията). Днес Мики Маус е един от главните герои на Disney Channel. Заедно с други търговски, запазени марки, като Кока-Кола и Мк Доналдс е приеман като символ на глобализма на САЩ и северноамериканския начин на живот. В търговската дейност трите запазени марки много често се появяват заедно още от втората половина на миналия век до днес.

Херкулес, с обикновени скули и големи уши и ясно изразени скули и малки уши

Снимка: dama.bg

Херкулес е древноримското име на героя от древногръцката митология Херакъл, надарен с необичайна сила. Син на Зевс и смъртната Алкмена. Рожденото му име е Алкид. Има брат-близнак на име Ификъл. Те са родени едновременно, но докато Херкулес е син на Зевс, Ификъл е син на Амфитрион. Синът на Персей Електрион сгодил дъщеря си Алкмена за Амфитрион, който веднага след годежа заминал на поход, за да отмъсти за смъртта на нейните братя. Докато го нямало, Зевс се явил пред Алкмена под образа на Амфитрион и ѝ подарил златна чаша като знак за победата. Според по-късни версии на мита той останал с нея три нощи, като забавил с един ден изгрева на слънцето.

Квазимодо, със и без гърбица

Снимка: dama.bg

„Парижката Света Богородица“ (на френски: „Notre-Dame de Paris“) е роман на прочутия френски писател, критик, публицист, художник, общественик и поет Виктор Юго. Романът е публикуван през 1831 г. Действието се развива в Париж, Франция през Средновековието (1482 г.) по времето на Луи XI. През 1830 г. Виктор Юго се сблъсква с непосилната задача, поставена му от неговия издател, за една година да напише романа „Парижката Света Богородица“.

Рапунцел, с дълга коса и модерна прическа

Снимка: dama.bg

„Рапунцел и разбойникът“ е анимационен музикален филм, произведен от Walt Disney Animation Studios. Това е петдесетият филм на Walt Disney Animatied Classics. В него участват Манди Мур, Закари Леви и Дона Мърфи. Филмът е по мотиви от приказката „Рапунцел“ на Братя Грим. Дългокосата принцеса Рапунцел е прекарала целия си живот в една кула, но случайни обстоятелства я срещат с бандит, качвайки се при нея в кулата. Те се споразумяват, за да може всеки да сбъдне мечтата си и са принудени да прекарат известно време в приключения. Така принцесата се влюбва в разбойника, но харесва ли ѝ сблъсъкът с новия свят и намира ли истинското си семейство?

Пинокио, с дълъг и с нормален нос

Снимка: dama.bg

Пинокио е главният герой на писателя Карло Колоди (1826 – 1890) от „Приключенията на Пинокио“ (1883), едно от най-прочутите произведения в историята на детската литература. Името Pinocchio идва от италианското pino, бор – дървеното трупче, от което „татко“ Джепето издялва човечето („Имало едно време едно парче дърво. То не било някакво специално дърво, а обикновена голяма цепеница, каквито през зимата слагат в печките и камините, за да затоплят стаите…“).

Вижте още:5 филмови герои, в които беше влюбено всяко момиче през 90-те (Снимки)50-те най-известни анимационни герои в историятаВсеки от нас има свои любими анимационни герои. Истината е, че различните поколения израстват с разл…Feb 14 2020vsyakajena.com

loading...