„Игра на тронове“: финалът! Всички се питаме кой, в крайна сметка, ще седне на Железния трон

0
646

Един от най-успешните съвременни сериали е на път да постави своя финал. В момента тече седми сезон на култовото шоу „Игра на тронове“, а създателите му неотдавна обявиха, че със сезон осем продукцията ще приключи.
Допреди няколко сезона мистерията около сериала не беше чак толкова голяма, защото епизодите следваха сюжетната линия на книгите, по които са създадени, а именно „Песен за огън и лед“ на Дж. Р. Р. Мартин. Последната публикувана от автора книга обаче е петата от поредицата („Танц с дракони“ – бел.ред.), а още две феновете вече години наред очакват да се появят („Ветровете нa зимата“, „Надежда за пролет“ – бел.ред.).Първи трейлър на „Възвишение“ – най-дългоочакваният български филм тази годинаБезспорно „Възвишение“ е най-очакваният български филм на годината. Лентата по едноименния роман на …Sep 11 2017vsyakajena.com

Т.е. всичко, което виждаме в момента в сериала, е плод на фантазията на неговите сценаристи, насочвани донякъде от самия автор. Защото, както повечето от върлите фенове знаят, след един определен период сюжетите в книгите и сериала започват сериозно да се разминават. Всички се питаме кой, в крайна сметка, ще седне на Железния трон. Дали някой от главните герои, или типично в стила на автора, някои от антигероите? Дали Денерис Таргариен, или Джон Сняг, или пък защо не някой от Белите бродници? Мистерията ще бъде разгадана евентуално следващата година, надяваме се не по-късно. Защото снимките на последния сезон започват през октомври тази година, което е след по-малко от два месеца. Ура!
Един от водещите актьори, Николай Костер-Валдау, който се превъплъщава в Джайм Ланистър, споделя в интервю, че когато преди няколко години започва сериалът, е бил наясно със сценария за следващите три сезона. След това обаче всичко се случва сезон за сезон и всеки от актьорите получава новия сценарий месец преди снимките.
Любопитни сме обаче какви мерки за сигурност предвиждат от HBO, за да се справят с хакерските атаки, на които са подложени в момента. Припомняме ви, че не само целият сценарий на сезона изтече в интернет, но и предсрочно бяха пуснати два епизода от продукцията. Тъй като сме сигурни, че финалът ще бъде повече от епичен, то със сигурност от телевизията трябва сериозно да се потрудят да го опазят, защото няма съмнение, че това ще бъде един от най-гледаните сериали на годината. Точно както смеем да твърдим, че е в момента.Очарователният Джеймс Франко е звездата в новия сериал „Нюйоркска комбина“Предпоследният сезон на най-успешния сериал на HBO „Игра на тронове“ току-що приключи, но от телевиз…Sep 11 2017vsyakajena.com