Зейнеб – неузнаваема без грим (Снимка)

0
222
Зейнеб без грим

Гримът е едно от козметичните средства в днешно време, което може да ни помогне да прикрием различни несъвършенства по лицето и тялото си. Истината е, че в повечето случаи използваме грим, за да подчертаем добрите си черти и да скрием недостатъците, но го правим с умерено количество. Понякога обаче дамите прекаляват с гримирането и когато останат без грим, стават неузнаваеми. Това е случаят и със Зейнеб.

Една от любимките на тв водещата Гала – Зейнеб плаши много, ако не е старателно гримирана, става ясно от скорошна снимка на блондинката, която наскоро стана майка, пишат от show.blitz.bg. Въпреки системното недоспиване и новия си режим покрай бебето, засуканата репортерка в „На кафе“ потресе всички и с дълбоките бръчки около очите, а е още едва на 35 години.

Фотосът показа наскоро самата Зейнеб, която явно не се притеснява да се покаже такава, каквато е, без фотошоп и без филтър. За нейно съжаление обаче, визията й съвсем не съответства на възрастта, а по-скоро изглежда така, сякаш е в доста по-напреднала възраст, пише „Уикенд“. По-странното в случая е, че Зизу, както й викат всички, посещава редовно елитни козметични салони, където със сигурност си прави всевъзможни луксозни процедури, но въпреки това изглежда ужасно без грим.

Зейнеб Маджурова е българска телевизионна водеща. Маджурова е родена на 13 февруари 1985 година в Бургас. Прочува се с участието си в първото издание на шоуто „Биг Брадър“. След него тя става и водеща на прогнозата за времето по Нова телевизия, както и репортер в предаването „На кафе“. В средата на ноември 2019 г. ражда момиченце.

Вижте още:От „Нова телевизия“ най-сетне разкриха какво точно ще се случи с Гала и „На кафе“От Нова тв официално разкриха каква ще е съдбата на Гала и дали наистина вече няма да е част от семе…Sep 10 2018vsyakajena.com

loading...