българка Джеймс Бонд

Филмите за Джеймс Бонд са един франчайз, който е сред най-успешните филмови поредици на миналия век, като има няколко филма, които са издадени и през новия век. Общо, всички филми, които са правени за Джеймс Бонд са 24 – впечатляваща цифра, а още по-впечатляващото е, че всеки от тях е изключително успешен. В първите филми главният герой се изиграва от Шон Конъри, който бързо завладява женските сърца. Актьорът е един от най-известните „Джеймс Бондове“ за историята на поредицата и до ден-днешен. Интересен факт е, че в Джеймс Бонд е пяла българка. Този път тя е в музикалния съпровод към филмите за легендарния агент. Музиката към филма е по аранжимент на Мишел Льогран.

Той е един от най-известните френски композитори, автор на музиката във филмите „Госпожиците от Рошфор“, „Шербургските чадъри“. Има три награди „Оскар“ и пет отличия „Грами“. Той също така пише музиката и за един от филмите за Джеймс Бонд. Именно тук се появява и една талантлива българка, която изпява песента „Никога повече, никога“, която звучи в кулминацията на филма.Това са петте женски филмови монолози, които определено ще ни предизвикат! Успяват да събудят лидера у всяка женаМного често, гледайки някой стойностен и наистина смислен филм, ни се случва да се припознаем в глав…Dec 2 2018vsyakajena.com

За да се стигне до това обаче, Драгинка Салмова, която е с артистичен псевдоним София Марго, първо минава през прослушване. Тази талантлива българка изпява „За нещо не съжалявам“ на великата Едит Пиаф и Мишел Льогран е впечатлен от гласа й.

„Чувал съм, че българите са най-големите певци. Ако до седмица изпееш песента без акцент, ще те взема“, казва й той, а певицата се справя с предизвикателството и седмица по-късно отива в Лондон, където я посрещат в студио „Олимпик“, където тя записва песента със съпровода на Лондонския симфоничен оркестър. Резултатите са впечатляващи, особено на фона на това, че песента се записва още от първия път. Всички присъстващи ръкопляскат на българката, която се е справила повече от добре със задачата. Самата Драгинка Салмова от млада живее в Париж и се наслаждава на френската столица и на живота си.
Яна ВОЙНОВАНяма човек на света, който да не е гледал от филм, а тази песен от него е вечна (ВИДЕО)Здравейте, приятели! Както се казва, кой не знае за „Мръсни танци“, кой не е чувал за тях… Сигурни с…Aug 10 2018vsyakajena.com

Коментари