Едни от най-предпочитаните държави за екскурзия

държави

Една от най-желаните държави за екскурзия е Хърватия. Тя грабва вниманието на туристите със своя слънчев Адриатически бряг, който през социализма е принадлежал на Югославия. Брегът се простира от полуостров Истрия на север та чак до Дубровник на юг. Хърватия е прекрасна дестинация както през лятото, така и през зимата. Не трябва да пропускаме да посетим белите и плажове по брега на Адриатическо море, като един от най-известните се нарича „Златни Рат“.
Камбоджа или бившата Демократична Кампучия също е място, на което на всяка цена трябва да отидем. Там можем да се сблъскаме с красивия френски колониален стил, в който е изградена столицата Пном Пен, а само и единствено в Камбоджа можем да посетим най-големия религиозен монумент в света – храмовия комплекс Анкгор Ват. През 2013 година той е посетен от над два милиона туристи.Как да пътуваме удобно по време на дълъг полет?Пътуването е тръпка на много хора. Голяма част от нас обичат да обикалят около света и да посещават …Jan 20 2019vsyakajena.com

Виетнам също е държава, която можем да впишем в списъка си с желани дестинации за посещение през тази година. Виетнамците могат да се похвалят с френско колониално наследство, което наистина е единствено по рода си. Една от топатракциите в град Хошимин е Музеят с артефакти от войната, които наистина са изключително интересни и уникални по рода си. Ако ходите във Виетнам, на всяка цена посетете и бившата имперска столица Хюе. Удивителна е.
И още едно много интересно място – Намибия. Тя е бивша германска колония и през миналата година беше обявена за една от най-добрите дестинации за пътуване. Определено си струва да се посети и да се разгледа интересният начин на живот на местните.
Александра БОЖИДАРОВАЧудите се къде да пътувате през 2019 година? Забравете за тези дестинации, за да не съсипете почивката сиПътуването е едно от начинанията, което от една страна ни носи изключително удовлетворение, а от дру…Nov 23 2018vsyakajena.com