Дженифър Лорънс е звездата в нов филм на Дарън Аронофски (ВИДЕО)

0
654

Няколко големи и много любими наши филмови имена са напът да сътворят нещо изключително грандиозно заедно. Режисьорът Дарън Аронофски, когото познаваме от забележителната лента „Черният лебед“ с участието на Натали Портман и Мила Кунис, ще заблести с нова продукция, в чиито главни роли ще видим някои от най-добрите съвременни актьори.
Филмът „Mother“ („Майка“ – бел.ред.) ще се появи в кината на 15 септември, а водещата роля в него ще бъде поверена на младата носителка на „Оскар“ Дженифър Лорънс. В звездната продукция се включват още Хавиер Бардем, Мишел Пфайфър и Ед Харис, които заедно дават индикация, че става въпрос за лента, която не бива да пропускаме.Нов роман на български език от забележителната Елиф Шафак – разказ за жените, идентичността, религията, политиката и БогПознаваме Елиф Шафак като автор на бестселърите „Любов“, „Чест“, „Копелето на Истанбул“ и много друг…Aug 20 2017vsyakajena.com

Все още не е ясно за какво ще се разказва във филма, но определено ще бъде психологически трилър. Самият режисьор не споделя много, но от думите му става ясно, че „Майка“ ще бъде произведение, по-близко до „Черният лебед“ от всичко друго, което е правил в последните години. Дарън Аронофски допълва още, че идеята му е била да улови една-единствена емоция, която да бъде разказана в продължение на два часа.
Малкото, което знаем за филма, все пак е достатъчно, за да прикове вниманието ни. Психологическият трилър е и мистерия с елементи на ужас и разказва историята на мъж и жена (Хавиер Бардем и Дженифър Лорънс), чиято връзка е сериозно заплашена, когато неканени гости (Ед Харис и Мишел Пфайфър) се озовават в дома им, слагайки край на спокойното им ежедневие.
Макар и само на 27 години, Дженифър Лорънс вече се е доказала като една от най-добрите съвременни актриси. Виждали сме я както в главната роля на блокбъстъра „Игрите на глада“, така и в драматичната лента „Наръчник на оптимиста“, която ѝ донася най-значимата награда в света на киното, а именно „Оскар“. „Зимен дар“, „жой“, „Пасажери“ и филмите за „Х-Мен“ също са продукции, в които талантливата американка е доказала своите актьорски умения.
Дали „Майка“ ще отведе актрисата отново в номинациите за „Оскар“, предстои да разберем. Дотогава нека се насладим на трейлъра, докато очакваме средата на есента, за да се насладим и на самия филм. Приятно гледане!