Голям удар за Николина Чакърдъкова

0
116
Николина Чакърдъкова

Николина Чакърдъкова е една от най-известните народни певици у нас. Тя е известна не само с неоспоримия си певчески талант, но и с дейността си. Именно певицата е една от малкото народни изпълнителки у нас, които изнасят огромни концерти в зали из цялата страна. Показателен за таланта й е фактът, че при всеки нейн концерт, залите се препълват, а хората не само се забавляват и танцуват на прекрасните български народни песни, но и пеят редом с певицата и екипа й.

Друг отличителен белег на концертите й е наличието на значителен балет, който й помага да направи истинско шоу с много музика, песни и танци, които възраждат и поддържат българския фолклор жив. Разбира се, когато става въпрос за работа в екип, понякога настъпват така наречените творчески различия. Те обикновено се пораждат при различни гледни точки на двете страни. Българските народни песни са много ритмични: Нека се насладим отново на песента „Ситно се оро виеше“ (ВИДЕО)Народната ни музика е изключително разнообразна и красива. Разбира се, има различни видове народни п…Oct 28 2018vsyakajena.com

Оказва се, че именно такива творчески различия са се случили и в екипа на Чакърдъкова. Две от емблематичните имена в трупата на певицата са напуснали екипа и вече няма да радват хората по концертите им. Става дума за Петър Москов – един от основните танцьори на всеки концерт до момента и съпругата му – Бояна Карпатова. Тя е поп певица, която имаше самостоятелни изяви на всеки от концертите на Чакърдъкова.

Причината за раздялата между талантливата двойка и Николина Чакърдъкова е, че първите са отворили собствена школа в Гоце Делчев. Според слуховете именно заради това двамата са прекратили участието си в трупата, за да имат повече време за школата си, предават от show.blitz.bg. Разбира се, появяват се слухове за конфликт между двете страни, но това към момента са само спекулации.
Яна ВОЙНОВАМария Игнатова провокира с визия на гости на Гала, а Рачков обяви голяма изненада за зрителитеСлед 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите. Това заяви в ефира на „На кафе…Sep 10 2018vsyakajena.com

loading...