Виц на деня за 5 септември 2019 година

0
231
виц на деня за 5 септември

Виц на деня:
Дъблин. Квартален пъб.
Седят на бара двама.
– И да ти разпраям, Джони…
Онзи ден, нали беше 8-ми Март и в кръчмата повечето бяха дошли с жените си. Бяха домъкнали отнякъде и един да дрънка на пиано. А бе, беше си весело… И по едно време тъпият пианист реши да са напрай на романтик и като се изцепи „И сега, приятели… нека всеки прегърне най-близкият си човек… човекът, който е направил най-много за него… Ей, човече, казвам ти! Щяха да смачкат бармана!
***

В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг! Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина! И така, една жена влиза в магазина. На I етаж вижда табелка „Тези мъже имат добре платена работа“. Дамата продължава нагоре. На II етаж „Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата“. На III етаж „Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви.
Жената си казва:
– Ихаа!

Обаче решава да продължи. На IV етаж чете „Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа.“ Жената възкликва:
– О, боже! Едва издържам!
Но все пак решава да се качи нагоре. На V етаж „Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични.“ Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж. На VI етаж „Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи!“
***Виц на деня за 29 август 2019 годинаВиц на деня:
Прибира се съпругата ядосана.
– Какво се е случило, мила?
– Ох, не ме питай! Толкова съ…
Aug 29 2019vsyakajena.com

Един човек си търси секретарка. Интервю… и хоп – перфектната с точното образование. Първи работен ден. Пристига секретарката. Влиза в офиса на шефа и отваря прозорците да влезе свеж въздух. След малко пристига той и започва да крещи.
– Кой отвори прозореца?
– Аз! – отговаря секретарката.
– Ти луда ли си ма, аз съм осмак (недоносен, роден в осмия месец). Не трябва да ми е студено, ще се разболея…

Цял ден е сърдит и не ѝ говори. Втори работен ден. Влиза секретарката в офиса му, без да отваря прозореца, оставя ваза с цветя на бюрото му и излиза.
Идва той, отваря вратата и започва отново да вика:
– Кой сложи тези цветя тук?
– Аз! – отговорила тихо тя.
– Ти луда ли си ма, аз съм осмак, какви са тези цветя, имам алергии…
Трети работен ден. Пристига шефа влиза в кабинета си и гледа секретарката гола върху бюрото му с разтворени крака.
– Какво правиш?
– Влизай да те износя още един месец, че направо ми писна.
***Виц на деня за 30 август 2019 годинаВиц на деня:
– Изглеждаш много уморен?
– Така е на морето. Всеки ден ходих пеша до плажа!
– Къде беш…
Aug 30 2019vsyakajena.com